Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krátkometrážny
  • Romantický
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Páči sa mi vtip tohto seriálu plus perfektný herecký výkon Jima Parsonsa, ktorý je niekedy naozaj ako z inej planéty, ale ani ostatní herci naozaj neostávajú pozadu, gestá a mimky, Vtipné dialógy. Jeden z mála seriálov, pri ktorých sa smejem nahlas :)

Ako som spoznal vašu mamu

Ako som spoznal vašu mamu (2005)

Niečo na štýl priateľov. Kúsok mi vadí to Tedove nekonečné hľadanie tej pravej.. ale vyrovnáva to SEBOU, plus jeho kamaráti sú naozaj správna patria ľudí, ktorí si zo seba vedia urobiť srandu, ale vedia sa podržať v ťažkých chvíľach.

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Inteligentný (väčšinou) humor, zaujímavé ľudské osudy.. niekedy mi to štýlom pripomínalo stratenú generáciu. Vždy si to zase rada pozriem ak niekedy na to v telke natrafím.

Skins

Skins (2007)

2.séria_Anglického seriálu som sa kúsok bála, keďže veľmi neobľubujem britský humor, na moju radosť som zistila, že o to v tomto seriály nejde. Riešia sa tam problémy problémovej mládeže. Rozvody, láska, drogy, sex, túlanie ulicami, party.. to ja môžem ;-) update_.. šesť sérií a jediné čo mi vadí je dĺžka... chcem hneď veľa veľa častí...

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Krásny, romantický, sladký, prináša problémy každodenného života slobodnej matky a teen dcéry, aj keď skutočný život to nie je.. ale na relax a chvíľku voľna od všedného dňa poslúžil vynikajúco.. plus knihy, Jess, hudba .. ozaj pekné :)

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

seriál som začala pozerať asi pred dvoma rokmi, pozrela som jednu sériu a veľmi ma neoslovil, príliš sexu a zlých vecí. Neviem, čo sa od vtedy vo mne zmenilo, ale zistila som, že sa teší veľkej popularite a dala som mu druhú šancu. Pozrela som za pár dní tri série a s napätím čakám na ďalšie diely