Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (26)

plagát

Moon Knight (2022) (seriál) 

Tomuto sa hovorí šlapnúť do obrovského výkalu. Toto Marvelu nevyšlo.

plagát

Halloween (2018) odpad!

Tak takú nemastnú, neslanú a nelogickú p......u som už dlho nevidel. 0%

plagát

Bumblebee (2018) 

Taká oddychovka na jedno pozretie. Popravde som čakal viac. Ako fanúšik pôvodného komiksu si veľmi cením, že boli použité originálne podoby niektorých transformerov. No bohužiaľ to logiku nedáva, kedže tí ju nadobudli až po tom, čo stroskotala Archa na zemi, (v komixe). Ale ako nápad fajn.

plagát

Ochrancovia (2017) 

Toto nemalo ani hlavu ani pätu. Celé zle. Tá jedna hviezda je za sexi ženské predstaviteľky.

plagát

Ant-Man (2015) 

Ako milovnik komiksov som sa na film tesil, no zazil som trochu sklamanie. V prvej polovici filmu som sa doslova nudil. Zacalo to byt zaujimave az potom a gradovalo to zaverom, ktory to zachranil za 3 viezdy.

plagát

Príliš vzdialený most (1977) 

Pre mna ako fanúšika tohto žánru výborný film. No jedna vec mi tam velmi vadila. Pre niekoho úplná banalita, pre mna dosť podstatná vec. Nemecké tanky použité vo filme sú síce ozaj nemecké no s druhou svetovou vojnou nemajú spoločné nič. Ide o tank Leopard 1 vyrábaný od roku 1965.

plagát

Veľký draft (2014) 

Vynikajúci film s vynikajúcimi hercami o vynikjucom športe z tej druhej strany, teda zákulisia. Pre mna osobne pôžitkom, pretože am. futbal je pre mňa športom #1. Nezasväteným zrejme chvíľu potrvá než sa zorientujú v danej téme ale podané je to vo veľmi zjednodušenej forme a preto rýchlo pochopiteľné. Vrelo odporúčam.

plagát

Captain America: Zimný vojak (2014) 

Omnoho lepšie ako jednotka, priam až prekvapivo lepšie. Veľa akcie, servírovaných jedna za druhou. Na pôvodných komiksoch som odchovaný a tento nieje svojim papierovým predchodcom nič dlžný.

plagát

Transcendencia (2014) 

Neskutočných 120 minút nudy. Inak sa to zhrnúť nedá. Tá jedna hviezdička je len preto, lebo s i nedokážem predstaviť, že by som dal hodnotenie "odpad" snímke s Deppom.