Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Komédia

Obľúbené seriály (10)

Agatha Christie's Poirot

Agatha Christie's Poirot (1989)

Hercule forever. Viac sa mi páčili staršie diely, Hercule mal okrem brilantného rozumu i šmrnc a šarm.

Buffy, premožiteľka upírov

Buffy, premožiteľka upírov (1997)

U Buffy sa mi páčili najmä prvé diely, neskôr sa už nápad ošúchal, tvorcovia už prakticky nemali čo ponúkať a Buffy už len kecala a kecala a kecala. Inak Sarah je veľká sympaťáčka. A dej na chvíľu oživila aj Dushku

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Prvá séria vydarená, ďalej to ide dole vodou. Ale to už je osud seriálov, kde sa tvorcovia vystrieľajú na začiatku a potom sa úpenlivo snažia čosi vymyslieť. A to sa akosi nedarí.

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Ako decku sa mi to nepáčilo, pripadalo mi to nudné. Keď som to pozeral veľa rokov na to, prišiel som seriálu na chuť.

Randall a Hopkirk

Randall a Hopkirk (1969)

Detektívna klasika, cover verzia už taká podarená nebola. Dej bol pomerne jednoduchý, Marty ťahal gaštany z ohňa za nie veľmi bystrého Randalla. Nechýbal suchý britský humor, ktorý v britských detektívkach nikdy nemôže absentovať

Vražedné pobrežie

Vražedné pobrežie (1991)

Atraktívne prostredie, kráska, vtipný detektív, ktorý si poradí skoro so všetkým. Priznávam, že sa mi to vtedy páčilo. Ale raz stačilo, našiel by som chyby a hviezdičky by išli dole.

Na každom kilometri

Na každom kilometri (1969)

Dal by som aj päť, ale už si presne nepamätám dej. Spomienka na doby, keď som bol malý a seriál som ako každé decko žral. Miťko Bomba bol sympaťák, hlavný hrdina (jeho meno si nepamätám) tiež. Hľadal som na youtube tú úvodnú pieseň, ale našiel som len bulharský oroginál, ale i ten mi stačil.

Akty X

Akty X (1993)

Prvý seriál, ktorý sa venoval paranormálnym javom, UFO apod., kde sa tvorcovia pohrali so scenárom, nápadmi, výpravou. Rád som si to pozrel.

Please Sir!

Please Sir! (1968)

Craven , Potter a ďalší repetienti zo školy, kam nastúpil úbohý učiteľ, ktorému žiaci sprvoti robili zle, no napokon sa stal ich obľúbencom. Pamätám sa na to len veľmi veľmi matne, ale z nostalgie je to za päť! Ale vidieť by som to už nechcel. Ani nie kvôli tomu humoru, ten bol perfektný, ale kvôli tej vtedajšej desnej móde. Nožík sa otvára vo vrecku.