Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenzie (43)

plagát

Star Wars: Klonové války (2008) (seriál) 

I kdyz pilotni film nebyl nic moc, serial me hodne chytnul a po sedmi shlednutych dilech uz mam dalsi serial, na kterem jsem zavisly :D

plagát

Prekliatie Salemu (1979) (TV film) 

Tak tahle slatanina me teda maximalne zklamala. Po precteni knihy jsem se na zfilmovanou verzi nalezite tesil, ale proste to nebylo ono. I prestoze ma film nejake 3 hodiny, tak v nem dej jde neskutecne rychle, oproti knize chybi nekolik klicovych veci a nekdo, kdo o knize nic nevi, nemuze z filmu vubec nic mit a pochopit nektere sceny. Davam 2* za nekolik zajimavych scen, jinak podprumer.

plagát

Superhrdina (2008) 

Opravdu nevim, co byste chteli. Ja se u filmu bavil od zacatku az do konce a nebyt nekolika vylozene pitomych scen (treba ta s prdici tetou, to byla fakt ubohost), byla by to naprosto super parodie. Lepsi zparodovani si snad Superman, Spiderman, Batman nebo X-Men prat nemohli.

plagát

Udalosť (2008) 

Napad mozna zajimavy, zpracovani uz ne. Film je az na par momentu nudny, nezajimavy, plny zbytecneho balastu a doplneneho o naprosto stupidni konec, ktery jako by byl vykraden z 28 dni pote (nebo tydnu, ted nevim). Zklamani.

plagát

Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008) 

Prvni tretina luxus. Pak bohuzel kvalita poklesne a posledni tretina to uz bohuzel pohrbila. Rovnez par ultraprehnanych scen jsem rozdychaval tezko (mravenci, liany, vodopady, ...), ale celkove spokojenost. 70%

plagát

Pomsta rytiera (2007) 

Oproti ostatnim Uweho sragoram musim Dungeon Siege dat jednu * za celkem povedene vizualni efekty a kulisy. To bohuzel tuhle stupiditu, v cele s udesnym scenarem a neuveritelne pitomym strihem, nezveda z hlubokeho podprumeru. Uwe, uz jdi do hajzlu!

plagát

Skokan (2008) 

Zajimavy napad, provedeni prumer, obcas trochu zmateny, ale dalo se. 50%

plagát

Teória veľkého tresku (2007) (seriál) 

Tak tohle je hypernarez! Takhle jsem se sam doma u kompu hodne dlouho nezasmal! Doporucju!

plagát

Captivity (2007) 

Zbytečná vykrádačka SAW. Svému vzoru bohužel nesahá ani po kotníky.