Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Telenovela
  • Animovaný

Recenzie (8)

plagát

Glastonbury (2006) 

Milujem festivaly a o Glastobury som si toho už pozisťoval až až, ale takýto pohľad stojí za všetky info. Dokument je plný emócií a je spravený dosť dobre. Oceňujem tie pohľady prítonosť vs. minulosť. A ako bonus kopa hviezd s tým najlepším čo vedia ponúknuť. Fanúšik dobrej hudby by to určite nemal prehliadnuť.

plagát

Lietam v tom (2009) 

Tak, ak sa na tento film pozriete z amerického konceptu, zistíte, že vás v ničom neprekvapí, pretože začína hekticky a končí klasickými sentimentmi. A ako bonus je tu samozrejme aj svadba. Ale jeho kvalita spočíva úplne inde. Ja osobne milujem ľudí ktorí v masovej aktivite, čiže v zamestnaní dokážu to, čo iní nie. A to je absolútna efektivita a prisposobivosť. George toto dokázal v jeho profesii, ale z hľadiska rodinného to vobec nedomyslel. Brilantné taktiky ohľadom vyhadzovu som si vychutnal do poslednej bodky. Vystihuje to presne to, čo má a to to, že človek by nemal robiť to, čo mu prinesie tie "peniaze", pretože jeho štastie spočíva niekde úplne inde. Ale to 95% ľudí ani v dnešnej dobe nechápe. Ale po zhladnutí by to mal pochopiť na tých pár sekúnd určite. A až potom sa uvidí, kto je ako odvážny. Či sa životná výzva príjme alebo nie. Ak by bolo možné dať 4,5* má ich mať.

plagát

96 hodín (2008) 

Biznis je biznis. Do iznisu nepatri ziadna emocia. Ale v tomto pripade sa stala emocna zalezitost biznisom Liama Neesona, pre ktoreho vysledok existuje iba jeden. A to je ziskat spat svoju dceru. Film ala Historia nasilia ponukne divakovi dych vyrazajuci pribeh, kde hlavny hrdina z nulovych poznatkov vybavi celu akciu sarmom Jamesa Bonda. Nemam slov. Toto je film zo skupiny "Neda sa opisat, musi sa vidiet."

plagát

Bláznovstvo (2008) 

Nejsou rychlá řešení, celé město chce rychlé řešení. Zvykni si na bolest. Stane se tvojí součástí. Nechceš být jako oni. Nechci, abys byl jako oni. | Co se stane, až se všichni vrátí? Na tom nesejde. Nesejde? Proč ne? Protože teď zrovna na ničem nezáleží. Víš co je tvůj problém, Shapiro? Ten tvůj blbej způsob, jak se na věci díváš. Já ten problém nemám. Koukám na to zpatra. Ty se na něj ale koukáš tak divně. | Na světě je dost pitomců. doktore Squiersi. Nesnažte se jím být taky. | tak toto je len vysek z tohto az neskutocne realne znejuceho pohladu, akejsi sondy do stavov ludi dvoch vekovo dost rozdielnych generacii. Zaciatok uputal uz tym nakurenym vyrazom v Lukovej tvari a pribeh zacina byt coraz dalej osobnejsou vypovedou oboch akterov. Pre mna jednoznacne 4,5* Krasa.

plagát

Kung-fu mela (2004) 

Tomu hovorím iný pohľad na svet. Svojský humor premietnutý na plátno v podaní Stephena Chowa ja proste možem. Shaolin soccer neskutočne zaujal , tak som bol zvedavý aj na toto. A vyplatilo sa. Premyslená sonda na to, čo sa skrýva v každom z nás, len vačšina to ignoruje. Sila a veľkosť chi alebo ako sa to píše v súboji s chi dalších samozrejme tých zlých ako to už býva mi počas 99minút poskytlo dovod zamyslieť sa čo všetko je v živote možné. Stephen to samozrejme vyjadril svojími trikmi a detailmi od lietajúcich kusov budov cez otrhané odevy a vykrútené krky až po vtlčené hlavy do zeme. A záver? Ak si človek dostatočne verí, nič nie je nemožné.

plagát

Nezvestní v boji 2 (1985) 

Tak toto je ešte starý dobrý Chuck Norris. Ako malý som na tomto filme vyrastal a bez rozmýšlania musím dať 4*. Spomedzi jeho tvorby ide skutočne o "klenot", pretože ak si to niekto náhodou porovná s niečim, čo v jeho kariére nasledovalo, myslím, že musí uznať, že ide o dosť dobrú záležitosť. V tejto snímke to skutočne "zahral" pretože po celý čas vystupuje ako skoro nič nehovoriaci vojak s neskutočnou hrdosťou a výdržou a mne ako divákovi to prišlo ako fakt životná situácia, nie ako vymyslený brak s úmyslom spraviť neskutočného hrdinu, ktorý keby mohol zachráni okrem našej matičky zeme aj zvyšok vesmíru.

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

Po Simpsnovcoch jednoznačne naj seriál. Vysvetliť sa nedá, treba vidieť ;-)