Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (23)

plagát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Z môjho pohľadu ide o prvoplánový seriál, ktorý má zaujať širšiu masu, vzhľadom k príbehom a charakterom postáv, ale absolútne mi to nevadí a žeriem ho. Všetkým, počnúc soundtrackom cez obsadenie až po príbeh a spracovanie si ma získal. Ráta sa mi humor, štýl a aj keď vývoj je spomalený, celý ten "švihácky" feeling sa mi veľmi páči. ...a Gabriel Macht sa môže tešiť z postavy na mieru ušitej a ja už si len počkám na to ako sa vyvinie postava Mike, čo môže to byť ešte zaujímavé.

plagát

Bezhlavý jazdec (2007) 

Naozaj som už veľmi dlho nevidela takto stupídny film. Klasické vyraďovanie by a dalo prežiť, ale to úbohé spracovanie fakt stálo za to. Hviezdička za to, že som sa bavila na hlúposti toho filmu. Videla som ho dabovaný a svk dabing tiež stal za to...vrelo odporúčam na pobavenie.

plagát

Štvrtý druh (2009) 

Nie zlý film, avšak oveľa lepší by bol, ak by sa ma nesnažil presvedčiť o reálnosti udalostí. Škoda toho premieľania "skutočných" nahrávok a filmu, lebo si myslím, že práve bez tohto by to bol oveľa lepší a skutočne aj - horor s dobrou atmosférou. Okrem toho, dosť ma rušila aj trasúca sa kamera pri filmových záberoch a vyslovene ma štvala "skutočná" psychologička jej stvárnenie...Nie zlý film, ale ťažko uveriteľný, ak rozumiete, čo tým myslím.

plagát

Coco Chanel (2009) 

Tak ako sa mi nepáči vlažné herecké umenie, rovnako sa mi nepáčil námet. Je v poriadku, že film chcel ukázať počiatky slávnej Coco Chanel a jej život pred tým ako sa stala slávnou a uznávanou ikonou, ale podľa môjho názoru sa z tohto filmu dalo vytĺcť oveľa viac, pretože prevziať meno Chanel a vytvoriť obyčajnú romantickú drámu mi pripadá úplne zbytočné. Čo som sa dozvedela? Coco fajčila, vždy a veľa, milovala len jedného muža a neznášala korzety. Pre mňa nepostačujúci životopis a nepochopiteľne oddelený život pred a po získaní uznania a slávy.

plagát

Vtáci (1963) 

Na tento film som sa tešila hodnú chvíľu a čakala na správnu atmosféru kedy si ho pozrieť a keď to konečne prišlo, boom, obrovské sklamanie... žiaľ toto bolo tak trošku utrpenie vzhľadom na očakávanie. Podľa hodnotení a komentárov som čakala kvalitný horor a tešila sa, ale dostal sa ku mne iba dobrý film. Áno, dobrý film, ktorý ma upútal, ale zďaleka nie horor. Efekty na svoju dobu sú ok, ale niektoré herecké výkony boli na zaplakanie, pr. Jessica Tandy. Mrzí ma to a možno som len príliš sklamaná, ale na viac ako 3* sa nezmôžem.

plagát

Žena v čiernom (2012) 

Ako už tu niektorí spomínali, aj mňa rovnako mrzí, že každá vyhrotená scéna sa nezaobišla bez zvýšenia volume. Hororové prvky sa dajú docieliť aj inak aby človek padol na zadok...ale konečný efekt sa dostavil, a priznávam, že som sa aj bála a radšej si to pozrela za denného svetla. Prekvapivo dobrý bol Daniel, ktorý hrá veľmi mladého otca, právnika, aj keď je pravda, že hrať hodinu a niečo tú istú tvár a "strach" asi nie je veľmi náročné. Nie som herec, možno sa mýlim, ale každopádne, Radcliffe ma potešil úplným oslobodením sa od Pottera. Film má príjemnú zahmlenú atmosféru, nie je zbytočne naťahovaná stopáž, záver by sa hodil možno trošku iný, ale nejdem zabŕdať do knižnej predlohy, takže koniec-koncov je to dobré ako to je. Celkovo dobrý film s atmosférou mne na mieru ušitou.

plagát

Ide len o sex (2011) 

Prvú cca hodinku ide o nadpriemerne dobre pozerateľnú americkú komédiu. Žiadne servítky pred ústa, žiadne zdržanlivosti, žiadne okolky, vtipné dialógy,... proste paráda. Po hodine sa to ale zase raz zvrtlo do obyčajnej tuctovky a záver, no tak to už hej, ten už viac tuctovejší ani byť nemohol. Ústredný motív ok, Mila a Justin k sebe sedia a dobre sa na nich pozerá, ale trošku mi vadil ten afekt u Kunis. Celkovo jedna z podarenejších komédií, ale škoda, že len tu hodinu a potom už to šlo smerom, ktorý sme videli už toľkokrát.

plagát

Nezabudni na mňa (2010) 

Počas sledovania sa mi zdalo, že sledujem 4 rôzne filmy o štyroch rôznych príbehoch a dokopy dali niečo z čoho som zmätená. Prekvapivý zaver? No áno, ale skôr by som povedala, že úplne zbytočný až trápny. Musím ale pochváliť obsadenie, hlavná dvojica k sebe pasovala a otcovia sa mi tiež veľmi páčili. Celkovo je Remember me ok film, ale rozhodne sa mi nepáči ako tlačí na pílu a je zjavné, že potrebuje diváka dojať za každú cenu - viď záver. Ešte jedno konštatovanie: možno z Pattinsona vyrastie dobrý herec, ak sa zbaví niektorých twilightovských tikov, ale to posúdim radšej až o pár rokov.

plagát

Láska s výstrahou (2002) 

Zlá, zlá, zlá, veľmi zlá ústredná dvojica...ale inak priemerná romanticka komédia. No možno trošku podpriemerná, ale niektoré vtípky ju zachránili, takže tak dve, s prižmúreným okom možno tri hviezdy sú ok. Ale odpustiť, že medzi hlavnými postavami to neiskrí a skôr pôsobia ako súrodenci sa jednoducho pri tomto type filmov nedá.

plagát

Sexi špinavé prachy (2008) 

Zaujímavé je, že jedna z mojich obľúbených herečiek - Keaton mi v tomto filme lezie neskutočne na nervy svojou povestnou gestikuláciou a práve opačne ma baví Latifah. Na tancujúcu Katie Holmes je pekný pohľad, ale celkovo je to jedna zo zbytočných komédií...na nedeľu poobede je to ok, človek si oddýchne, ale čakať filmový zážitok by bolo priveľa.