Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý rozhnevaný muž Tyler Hawkins z New Yorku rozhodne nie je rebelom bez príčiny. Tragické úmrtie brata v ňom zanechalo hlbokú jazvu, ktorú ešte väčšmi prehĺbil rozvod rodičov a fatálny rozkol s vlastným otcom. Od rodinnej tragédie žije s pocitom permanentnej vykorenenosti a odcudzenosti a nikdy by nenapadlo, že nájde spriaznenú dušu. Zrazu však stretne Ally, ktorej prítomnosť pôsobí na jeho dušu ako balzam, a tak sa do nej bezhlavo zamiluje. Ally dokáže vyliečiť Tylerovu chorú dušu, pretože v dôsledku bolestnej straty, ktorú prežila na vlastnej koži, presne vie, ako sa Tyler cíti. Nečakaná láska pomáha Tylerovi opäť nájsť zmysel života. Ale šťastné chvíle netrvajú dlho - na povrch vyplávajú skryté tajomstvá a zdá sa, že šťastena hrá s Tylerom a Ally nefér hru. Okolnosti nie sú ich vzťahu príliš naklonené a to, čo ich spojilo, ich zároveň môže aj navždy rozdeliť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (929)

Mahalik 

všetky recenzie používateľa

Stupidní film! A ausgerechnet já v tom viděl opak všeho sympatického. Mám-li dychtit po člověku, pak po jeho neutuchajícímu přístupu k životu. A tyhle dva to zlomili - div se u toho nepřizabili. Přisuzujte mou uštěpačnost třeba faktu, že jsem singl, leč Remember Me je látka, která sice nepostrádá apokalyptický finiš, ale když byste do ní praštili, vyletí tuna pěny. Holt každý den není posvícení, ovšem chleba jsem alespoň dostat mohl. Až se příště budu chtít podívat na tragéda, podívám se do zrcadla. P.S. Sigur Rós při milostné scéně nakrkli, neměli to zapotřebí :) ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Zlé veci sa dejú predovšetkým a v prvom rade dobrým ľuďom. Koncept karmy je možno pre našu planétu úplne neznámym a neuplatniteľným fantazírovaním. Šťastie je len krátkodobá chiméra, zato utrpenie je bytostne prítomné a hmatateľné, najmä v podobe citovej traumy zo straty blízkeho. Pattinsonovi sa nedá neustále vytýkať jeho upírska minulosť, jeho výkon je úplne uveriteľný a robí z filmu veľký zážitok. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Tak po dlhej dobe som sa na to mrkol aj ja. Pattinson pre mňa nie je herec, ktorý by mi bol nejako sympatický, ale v tomto filme to zahral tak kvalitne, až splynul s davom a po čase som ani nevedel, že sa jedna o herca, ktorého moc nemusím. Čo sa týka filmu, tak celý film je jednoduchý, plochý ale celkom fajn zrežírovaný. Skratka taký prirodzene plynúci tváriaci sa film, ktorý mňa síce nenudil, ale mohol zaujať ešte viac. Celý film sa vlastne motá okolo toho istého a okolo rovnakých postáv, ale s toho ničoho vlastne nemohlo byť viac (ale podaril sa aj tak fajn kúsok). Koniec za to poriadne - nečakane - šokujúco prekvapil. 75% - 4* ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Remember me je krásný film. Na konci jsem byl jednu slzu od 5* hodnocení, ale přesto jsou mé hvězdičky plné silných pocitů. Na první pohled je to film dost jednoduchý, s tradičním schématem syn-rebel naštvaný na svého bohatého otce rozvedeného se svou matkou. Příběh se však postupně mění spíše na metaforu náhody v lidském životě a odvahy nalézt cestu přes těžké chvíle. Vše pak naprosto změní závěr, po kterém mi otevřeně spadla čelist a celý příběh dostal úplně jinou hloubku, kterou může kdejaký romanťák závidět. A to, že hrál i slušně Robert beru jako bonus, protože vedle Pierce to ani asi jinak nešlo:). Spoiler: je skvělé vidět, jak původně rebelský syn v závěru filmu pochopí, že jako "dítě" prostě nedokázal pochopit vlastní rodiče a jeho zloba a nenávist nemá praktické opodstatnění. Z rebela se tak stává jen hloupý mladík, který méně myslel a chtěl poznat, než konal. Ten prodloužený závěr s monologem má podle mě silný a důležitý význam. Není to rada, je to pohled na lidi, kterým se právě mění život. A takových lidí je každý den opravdu mnoho... ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $16miliónovTržby USA $19,068,240Tržby Celosvetovo $56,506,120Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,116,776 //počet predaných kusov 23,468Tržby za predaj DVD v USA $13,965,154 //počet predaných kusov 654,599║ príliš vyumelkovaná umelecká prázdnota, so zaujímavým obsadením ale hrať nemajú skoro čo /40%/ ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (12)

  • Ally (Emilie de Ravin) pri telefonáte s Tylerom (Robert Pattinson) ohľadom rande hovorí, aby sa stretli o 8:15. Je pravdepodobné, že ide o narážku na postavu Claire Littleton zo seriálu Nezvestní (od r. 2004), ktorú stvárnila práve Emilie de Ravin. Postava Claire totiž bola na palube letu Oceanic 815, ktorý sa v seriáli zrútil. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama