Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Sci-Fi

Obsahy (10)

Stickman

Stickman (2017) (TV film)

Keď mala Ema 7 rokov, bola neprávom obvinená z vraždy svojej sestry, hoci vedela, že "Stickman" spáchal trestný čin. Teraz, po tom čo Ema strávila roky izolovane, má svojich démonov pod kontrolou a je konečne prepustená. Dúfa, že nočné mory z minulosti sú za ňou, ale "Stickman" sa chystá znova zasiahnúť!

Na ulici po opici v žltých šatách

Na ulici po opici v žltých šatách (2014)

Reportérsky sen Meghan Miles (Elizabeth Banks) zaradiť sa medzi novinársku elitu je ohrozený po tom, čo sa jednu noc až príliš uvoľní a uviazne v centre Los Angeles bez telefónu, auta, karty totožnosti a peňazí. Pritom má len osem hodín na to, aby prišla na najdôležitejší pohovor svojho života.

Inside

Inside (2010)

Johna prenasleduje démon z jeho vlastnej minulosti. Prepadá trápeniu plného násilných predstáv, ktoré ho pomaly požierajú a začínajú si hľadať cestu do každodennej reality.

Evacuation

Evacuation (2011) (amatérsky film)

Krátky film zachytáva tri rozdielne skupiny ľudí, ktorí sa chcú dostať preč z miesta, predtým ako zomrú. Nastáva evakuácia, ktorá poskytuje jedinú šancu pre záchranu ich životov.

Bellflower

Bellflower (2011)

Dvaja priatelia strávia všetok svoj ​​voľný čas budovaním plameňometov a zbraní hromadného ničenia v nádeji, že nastane globálna apokalypsa a otvorí cestu pre ich imaginárny gang "Mother Medusa".

Forever War, The

Forever War, The (2016)

Elitná bojová jednotka sa vracia domov po krátkej medzihviezdnej vojenskej operácii. Po príchode však zistí, že je 20 rokov v minulosti a planéta, ktorú kedysi poznali, je úplne odlišná.

Countdown

Countdown (2009)

Príbeh o klaviristovi, ktorý nadovšetko miluje hudbu. Lenže život má s ním iné plány, a tak mu začne odpočítavať. Stráca milované zamestnanie a ocitne sa na ulici, kde nájde svojho najlepšieho priateľa - psa.
Osud ho však pripraví aj o neho, stráca aj poslednú nádej a nakoniec sa pomätie.

Mission Zero

Mission Zero (2007)

Agentka (Uma Thurman) vyráža z domu na svojom Lamborghini a ešte netuší, aký deň ju čaká...

Zombies & Cigarettes

Zombies & Cigarettes (2009)

Znenazdania vypukne v obchodnom centre zombie epidémia. Ľudia zápasia o prežitie až dovtedy, kým sa všetko skončí tak potichu, ako to celé vypuklo.

The Black Hole

The Black Hole (2008)

Príbeh je o mužovi, ktorému sa náhodne vytlačí čierna diera na papier a vzápätí sa z neho stane lakomec a sebec.

Reklama