Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (18)

plagát

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013) 

Natočené podľa šablóny od začiatku do konca. Tam kde rozprávkový Janíčko&Marienka končia tu tento film začína. Po Van Helsing a Hon na čarodejnice sa dá hovoriť už o novom žánry. Štandardne kvalitné filmové efekty, dobré masky a stála akcia postačuje na to, aby si to človek pozrel na jeden šup.

plagát

Drogy a.s. (2010) (seriál) 

Osobne som čakal niečo iné. Viac by ma zaujímal pohľad na účinky drôg a hlbšie rozobratie stavov, ktoré spôsobujú. Kriminálna stránka veci ma moc nezaujímala. Ale inak je to dobre natočený a hodnotný seriálik.

plagát

PIKO (2010) 

Čakal som skôr niečo z dnešnej doby, ale nemôžem povedať, že by to nebol zaujímavý snímok, no zo sedačky ma to teda nevytrhlo ani raz a niekedy som sa tak trochu nudil a strácal sa v tom. @arachneuss to vystihol

plagát

Správcovia osudu (2011) 

Ľudí treba kontrolovať a ovplyvnovať ich životy, pretože sú vysoko destrukčné stvorenia, ktoré viac-krát zavinili katastrofy nemalých rozmerov a preto sme tu my- správci osudu, aby sme ich vychovali. Celý film sa točí okolo tejto myšlienky a prekvapivo to funguje. Pridajte si do toho osudovú lásku, ktorá je taká silná a nežiadaná, že majú z nej nočné mory aj všemohúce bytosti+skvelé herecké duo, ktorému som to úplne zožral. Veľmi príjemný film a to nie som žiadny beznádejný romantik (či?).

plagát

Vojdi do prázdna (2009) 

Vstúpil som do prázdnoty a bol som nadšený, neskôr prekvapený a nakoniec znudený dlhým záverom. Skvelý nápad, ktorý stavia film do úplne originálnej úrovne, ale po čase začne nudiť.

plagát

Transformers - Temná strana Mesiaca (2011) 

Otrasná zlátanina... Teda hlavne po scenáristickej stránke a taktiež bolo pre mňa veľmi rušivé to prelínanie medzi nič hovoriacimi scénami kde Shia LaBeaouf a náhrada za Megan Fox riešia totálne blbosti. Samozrejme nechýba klišé v podobe evil šéfa, ktorý mu chce prebrať babu, ona ho obraňuje a nakoniec sa z neho vykľuje najväčší asshole. Každopádne si u mňa trojka zaslúži 4*, pretože celý čas som mal zimomriavky (husí kůži) a len tak som civel na to plátno kde sa rezali inteligentné kovy- to mi úplne stačí. Fanúšikov Transformers to určite nesklame. A tie zvuky...

plagát

Zmiznuté impérium (2008) 

Výborný príbeh, skvelé postavy a sympatický mladý hrdina. Film vykresľuje príbeh mladého Sergeja žijúceho v Moskve so svojou rodinou... Dej sa odohráva v roku 1973 a pritom počas celého filmu nie je divák otravovaný nejakým komunizmom, alebo kecami o ruskej biede a zlej situácii. Celý príbeh na mňa pôsobil veľmi moderne a sviežo. "Pochutnal" som si.

plagát

Legenda o sovích strážcoch (2010) 

Hodnotiť príbeh nemám vôbec chuť, pretože to bola akási zlátanina, ktorá k tomu ešte bola zlátaná aj veľmi rýchlo a zo svojej hodnoty si ubrala ešte viac. Inak fantastické digitálne efekty. Krásna ukážka všetkých druhov sov, ktoré majú v tomto vymyslenom svete špecifickú kultúru a poriadok je tu nastolený strážcami Ga´Hoole. Čiže žiadne prekvapenie v príbehu sa nekoná a akurát človek uvidí peknú prehliadku sových súbojov v digitalizovanej forme.

plagát

Lietam v tom (2009) 

Príjemná rozprava o "starom mládencovi" lietajúcom celý svoj život z jedného mesta do druhého, aby tak osobne vyhodil zamestnancov firmy, ktorá si ho najme. Vlastne je to celé o tom, čo je v živote dôležité a v celom filme je myšlienka, že mať niekoho a prežiť s ním svoj život je hlavná hodnota. Tento námet je použitý samozrejme v nejednej snímke, ale celé je to zabalené do cool obalu. Clooney a Farmiga sa k sebe hodia fantasticky a chvíľami som mal pocit, že sú v reálnom živote dokonalý pár. Štvrtá hviezdička hlavne za vydarený koniec filmu, kde sa nekoná žiadny happy end a osobne som očakával úplne iný koniec.

plagát

Bratislavafilm (2009) 

V pohode film, ktorý som dokázal pozrieť na jeden šup. Má to dosť múch, ale ja si myslím, že treba zobrať aj okolnosti a pozrieť sa na to s nadhľadom. Osobne mám rád presne takéto SK filmy o drogách, kriminalite atď v našom hlavnom meste. Trošku krátka stopáž, nevyrovnaná dĺžka príbehov, ale inak dialógy (aj keď nadávka v každej druhej vete) pôsobia dosť realisticky.