Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Akčný

Obsahy (160)

Due Justice

Due Justice (2023)

Právnik s vojenskou minulosťou (Kellan Lutz) prenasleduje gang, ktorý zabil jeho manželku a brata a vzal jeho dcéru.

Bag of Lies

Bag of Lies (2024)

Matt (Patrick Taft) sa zúfalo snaží zachrániť svoju umierajúcu manželku a obracia sa na „Vrece“, starodávnu relikviu s temnou mágiou. Liečba si vyžaduje mrazivý rituál a prísne pravidlá. Keď sa jeho žena uzdravuje, Mattov zdravý rozum sa rozpadá a čelí desivým následkom.

Tin & Tina

Tin & Tina (2023)

Po tragickom potrate si Lola (Milena Smit) a jej manžel Adolfo (Jaime Lorente) adoptujú Tin a Tina, dvoch krásnych súrodencov s ultrakatolíckou výchovou, ktorí doslovne vykladajú Bibliu... Dej sa odohráva v Španielsku na začiatku 80. rokov a točí sa okolo mladého páru a dvoch zvláštnych dvojčiat, ktoré si osvoja po traumatickom potrate. Dvojičky, ktoré predtým žili v kláštore, však majú neobvyklú posadnutosť náboženstvom, ktoré začne narúšať zdravý rozum celej rodiny.

La niña de la comunión

La niña de la comunión (2023)

Sara (Carla Campra) sa práve prisťahuje do mesta. S kamarátkou Rebe (Aina Quiñones) sa vracajú z nočného klubu, kde vyskúšali drogy. Cestou nájdu bábiku v šatách na prijímanie. Od tej chvíle sa im život zmení na peklo.

The Artifice Girl

The Artifice Girl (2022)

Tím špeciálnych agentov objaví nový revolučný počítačový program na návnadu a pasce pre online predátorov. Po spojení s problémovým vývojárom programu čoskoro zistia, že AI rýchlo napreduje nad rámec svojho pôvodného účelu.

The Fast and the Furious

The Fast and the Furious (1954)

Muž neprávom uväznený za vraždu uniká z väzenia. Chce očistiť svoje meno, ale polícia ho prenasleduje a je nútený vziať krásnu mladú ženu, ktorá šoféruje rýchle športové auto, ako rukojemníčku a vkĺznuť do cezhraničných pretekov športových áut, aby sa pokúsil dostať do Mexika.

Legacy Peak

Legacy Peak (2022)

Jason (Lucas Black) si chce získať deti svojej nastávajúcej manželky vzrušujúcim výletom tesne predtým, ako sa zosobášia. Nasadnú teda do Jasonovho malého lietadla a vyrazia do jeho malej chatky v horách. Zasiahne ich však kŕdeľ vtákov a musia núdzovo pristáť. Trojica tak uviazne na chladnej, pustej hore.

Neven

Neven (2022)

V dôsledku vojny Peter vo veľmi mladom veku stratil všetko, čo mal rád. Vo svete zničenom vojnou mu už zostáva len malá nádej. Svet je veľmi nebezpečné miesto, plné vojnových strojov, ktoré sa vymkli kontrole. V celej tejto temnote nachádza Peter dávno zabudnutý pocit šťastia v podobe nečakaného priateľstva s poškodeným robotom Nevenom.

A Gun to the Head

A Gun to the Head (2009)

Napravený zločinec utečie z večere svojej manželky na rýchle pivo so svojím bratrancom a bývalým partnerom v zločine. Počas jednej divokej noci je vtiahnutý späť do sveta drog, žien, zbraní a gangstrov, čím ohrozuje životy tých, ktorých najviac miluje.

Cradle Did Fall

Cradle Did Fall (2021) (TV film)

Žena sa vydáva za fotografku malých detí, aby sa spriatelila s mladou matkou a ukradla jej dieťa...

Long Term Delivery

Long Term Delivery (2018)

V elitnej divízii poštovej služby Spojených štátov sa agent 4505 nezastaví pred ničím, aby doručil 10 rokov starý vianočný darček.

Red Rose

Red Rose (2022) (seriál)

Počas dlhého horúceho leta po strednej škole sú priateľstvá tínedžerov infiltrované aplikáciou Red Rose, ktorá prekvitá na ich smartfónoch a hrozí im nebezpečnými následkami, ak nesplnia jej požiadavky.

Eradication

Eradication (2022)

Keď neznáma choroba vyhladí väčšinu svetovej populácie, muž s jedinečnou krvou je izolovaný na štúdium. V strachu o bezpečnosť svojej manželky prelomí svoju karanténu a vydá sa do sveta zaplaveného príšernými infikovanými a agentúry, ktorá ich loví.

Silent Number

Silent Number (1993)

Mladá opatrovateľka, ktorá trávi noc v strašidelnom byte počas búrky, dostane množstvo znepokojujúcich telefonátov od chlapca, ktorý tvrdí, že ho jeho násilnícky otec zamkol na chladnom, tmavom a neznámom mieste.

Samsquanch County

Samsquanch County (2020)

Mesto Manitou Springs v Colorade sa obráti na pomoc kryptozoológa Mountaina Mikea (Lincoln Grubbs), aby ich zachránil pred zlým kanadským bigfootom „Samsquanchom“.

Abominable

Abominable (2020)

Vedecký expedičný tím, ktorý v himalájskych horách hľadá vzácnu rastlinu, ktorá by mohla zmeniť tvár modernej medicíny, sa ocitol v teritóriu Yetiho.

Saltwater: The Battle for Ramree Island

Saltwater: The Battle for Ramree Island (2021)

Skupina vojakov pri hľadaní tajného japonského skladu munície čelí v močiaroch ostrova Ramree smrteľným krokodílom morským. Inšpirované skutočnými udalosťami počas 2. svetovej vojny.

Jekyll and Hyde

Jekyll and Hyde (2021)

Právník Gabriel Utterson (Tom Hendryk) je překvapen, když se dozví, že jeho celoživotní přítel Henry Jekyll (Michael McKell) během jedné noci zřejmě spáchal vraždu a sebevraždu. Dlouhé „přiznání“ napsané Jekyllovou vlastní rukou vypráví neuvěřitelný příběh – že Jekyllovy experimenty způsobily, že se proměnil ve vražednou postavu, kterou pojmenoval „Pan Hyde“.

Skandál po britsku

Skandál po britsku (2021) (seriál)

Príbeh udalostí okolo notoricky známeho rozvodu vojvodu a vojvodkyne z Argyllu počas 60. rokov 20. storočia.

Incision

Incision (2020)

Beauty blogerka Alexa Landry (Korrina Rico) mala len jeden strach, plastickú operáciu. Nakoniec musela čeliť tomuto strachu, keď ju so svojimi priateľmi uniesol doktor Cunningham (James Allen Brewer). Vyšinutý plastický chirurg, ktorý je posadnutý skrášľovaním svojich obetí.

Reklama