Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Sci-Fi

Obľúbení používatelia (39)

gudaulin

gudaulin

Commendatio apud nascendi; commentarii eius certissime qualitatis bonae sunt; multum. - "Objektívne" vzaté (počet, dĺžka a prepracovanosť komentárov) jeden z mála mne známych uživateľov, ktorých by som bez obáv ODPORÚČAL aj ostatným.

tahit

tahit

Zaujímavý profil, vkus (τὰ ἱστορικά) a prístup; dobré tipy na zapadnuté tituly; multum.

curunir

curunir

Vkus (τὰ ἱστορικά); multum.

Majkak

Majkak

(Lurdy; Tajemná řeka); pokojné komentáre bez prehnaných emócii.

slunicko2

slunicko2

Zaujímavý profil (obsahuje zásady, s ktorých veľkou časťou sa stotožňujem) a "denníček"; multum. Incommodum: kalous neániás sémainón, kai en pleistois tón ergón tinón ontón; trachys tois ergois.

nascendi

nascendi

Profil; pohľad inej generácie; multum. - "Objektívne" vzaté (počet, dĺžka a prepracovanosť komentárov) jeden z mála mne známych uživateľov, ktorých by som bez obáv ODPORÚČAL aj ostatným kolegom.

Dimo

Dimo

(Ptáčata [laudatio, nie - príliš stručný - commentarius ako taký]; Votrelec 3); komentáre všeobecne dobré, pomerne uvážlivé; olim (?) hudobný vkus (uplifting trance); multum. Incommodum: odpor k filmom o 16.-19. storočí.

Dinsberg

Dinsberg

(Halloween 3; Môj bratranec Vinny); multum.

Morien

Morien

(Lurdy; Hadewijch); kvalitné, hoci niekedy bohužiaľ krátke komentáre k zapadnutým, nemainstreamovým a netypickým titulom; multum.

MartinNDL

MartinNDL

(Kluci to taky chtěj ... a pořád!; ConAir [+ Cage ibidem]; V Brugách); multum.

Historik

Historik

τὰ ἱστορικά; 10./16. miesto rebríčka percentuálnej zhody v hodnotení filmov (9. 1. 2012/14. 8. 2012); multum.

ywo666

ywo666

(Kluci to taky chtěj ... a pořád!); multum.

crjules

crjules

12./25. miesto rebríčka percentuálnej zhody v hodnotení filmov (9. 1. 2012/14. 8. 2012); zaujímavý profil (zásady a popis "reality").

swed

swed

27. miesto rebríčka percentuálnej zhody v hodnotení filmov (6. 8. 2011); multum.

Mariin

Mariin

Multum. Incommoda: pelliculae imaginiferae a utroque nostrum existimatae paucae sunt; Christianus vetustati nimis propitius?

Radko

Radko

Tipy na zapadnuté tituly; multum (etsi maioritas mihi ignota est, quod vero me dolet :-( ). Plus vďačnosť za nezištný (mnou nijako "nevyprovokovaný") bod a laudatio.

nmarca

nmarca

(Letopisy Narnie: Princ Kaspian; Star Wars III); pokojné komentáre bez prehnaných emócii.

flanker.27

flanker.27

Commendatio apud gudaulin; ad sinistram; multum.

GilEstel

GilEstel

Aktivista; komentáre chvályhodne dlhé, snáď i dobré, hoci dosiaľ nebol ani čas a žiaľ ani náhodná príležitosť to posúdiť.

Magyar

Magyar

(The Big Sleep); sympatický nick a pôvabná ikonka, keď už nič iné :-); ďalšia poetická duša, ako sa zdá; vzácny príspevok k demaskulinizácii a regionalizácii mojich obľúbených uživateľov ČSFD, a to rovno e civitate mihi sympathetica Melnik; ad sinistram. Incommodum: commentarii non permulti (minus quam 200), saepe etiam breviores.

wampilenka

wampilenka

(Lurdy); informácie o sebe poskytuje tak akosi poeticky nejednoznačné až neuchopiteľné, zaujímavá osoba to ale zrejme je. Incommodum: commentarii pauci.

Zeck

Zeck

Profil. Je síce hodne vulgárny (prdel si arci vylízať odmietam, Zeck mi to snáď prepáči), ale užitočný a hlavne veľmi vtipný (aspoň teda do doby, než v ňom nedajbože v nejakých súvislostiach začne zmieňovať aj moju maličkosť :-) ). - A len tak mimochodom: aj jeho komentáre sa zdajú byť kvalitné (prečítané niektoré k filmovým "mayovkám" ai.). Multum.

Enšpígl

Enšpígl

(Železná maska [1962]); commendatio apud nascendi et slunicko2; multum.

Oskar

Oskar

Commendatio apud nascendi et liquido26; commoediarum peritus; multum.

Slasher

Slasher

(Barbaři [veľmi vtipný komentár]); horrorum peritus; multum.

Opsha

Opsha

(Halloween 3); ad sinistram. Incommodum: možno až príliš vyberaný filmový vkus.

Devilian

Devilian

Kritika niektorých etablovaných kultových titulov (cf. commentarium Big Lebowski).

liquido26

liquido26

Tipy na staršie tituly + Hammer; obdobný prístup k istému uživateľovi; multum.

bloom

bloom

Commendatio apud Oskar; 18. miesto rebríčka percentuálnej zhody v hodnotení filmov (6. 8. 2011).

Gilmour93

Gilmour93

Profil; multum. Incommoda: commentarii.

artemis2

artemis2

24. miesto rebríčka percentuálnej zhody v hodnotení filmov (9. 1. 2012); perita pellicularum imaginiferarum Asiae orientalis. Incommoda: pelliculae imaginiferae a utroque nostrum existimatae paucae sunt. Et commentarii paucae inveniuntur neque novos puella scribit.

WANDRWALL

WANDRWALL

Jeden z víťazov zeckovskej súťaže o zlatého k...ta, inak tiež pán, ktorý samozrejme žije v okrese Trenčín (ako upozorňuje Zeck) a stihol prevetrať môj profil päťkrát za mesiac, dodávajúc tak vierohodnosť Zeckovým teóriam o jeho snahe získavať body a kredit oi. touto metódou, a napokon prolifický tiež-komentátor (cf. k tomu Karlos80). Na druhej strane je však pravdou, že jeho profil obsahuje aj rozumne znejúce postrehy (je to snáď pretvárka?) a vo vzácnych okamihoch, keď nepíše stručné a evidentne fabulačné (tj. neinformované), hoci práve preto dosť úsmevné komentáre (podobného názoru je tiež liquido26), ako je napr. ten k titulu Peklem s čertem, jeho texty naznačujú, že svoje údajné 40-ročné panictvo (sic Zeck) predsa len využil na nadobudnutie istej sečtělosti (iterum sic Zeck). Prubnu si ho proto "zařadit do své stovky. Udrží se v ní? Kdo ví..." (túto frazeológiu preberám od WANDRWALLA samotného).