Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Obsahy (6)

Hudba hrát nepřestala

Hudba hrát nepřestala (2011)

Gabriel je chlapec s nádorom na mozgu, ktorý mu bráni v tvorbe nových spomienok. Pamätá si len udalosti spred obdobia, než sa mu nádor objavil. Jeho otec Henry sa s ním po tom, čo ho kedysi vyhodil z domu, snaží spojiť prostredníctvom Gabrielovej obľúbenej hudby.

Podraz

Podraz (2011)

Skupina priateľov sa zapletie do nebezpečnej diamantovej lúpeže, z ktorej sa nemusia dostať živí.

The Best and the Brightest

The Best and the Brightest (2010)

Čo všetko je potrebné urobiť preto, aby ste dostali vašu päťročnú dcérku do škôlky? Samantha a Jeff, mladý pár, ktorý sa práve prisťahoval do New Yorku, to čoskoro zistí.

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel

Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel (2010)

Po krvavom útoku špeciálnej jednotky BOPE proti vzbúrencom v ostro stráženej väznici, známej ako Bangu One v Rio De Janiero, sú nadporučík Roberto Nascimento a kapitán André Matias obvinení členom organizácie pre ľudské práva Diegom Fragom. Matias je prevelený ku skorumpovanej vojenskej polícii a Nascimento musí po zlyhaní opustiť BOPE. Kvôli rastúcej podpore Nascimenta mu guvernér ponúkne miesto tajomníka na úrade pre bezpečnosť. Fraga, ktorý je ženatý s bývalou manželkou Nascimenta, sa časom stane štátným zástupcom a Nascimentov syn Rafael začne mať so svojím biologickým otcom problémy. Jednotka BOPE zatiaľ žne úspechy po tom, čo sa jej zo slumov podarilo vyhnať mnoho drogových dílerov, no medzitým sa objaví nový a nebezpečnejší nepriateľ - milícia pod vedením majora Rocha, ktorý je podporovaný guvernérom. Nascimento nevedomky pomôže milíciám zabíjať kriminálnikov a využivať chudobných v prospech skorumpovanej polície.

Lovci väzňov

Lovci väzňov (2011) (seriál)

Veterán jednotky US Marshals Charlie Duchamp je s kolegom Rayom Zancanellim kvôli trestancovi, ktorému sa podarilo utiecť z väzenia, nútený pristúpiť k netradičnému riešeniu a do tímu si dvojica zavolá trestancov, ktorí im majú pomôcť vypátrať nebezpečných väzňov na úteku.

Moja mama je tréner

Moja mama je tréner (2008)

Komédia o mame posadnutej futbalom, ktorá sa maskuje za slávnu taliansku futbalovú hviezdu aby trénovala mužstvo kde hrá aj jej dcéra. Mamina zúfalo bojuje, aby ich doviedla k veľkému víťazstvu.

Reklama