Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (148)

Vecko99 

všetky recenzie používateľa

Kdyby ve filmu nebyl Willis a Padesátník, tak bych tomu filmu nedal ani šanci, takhle jsem dal a byl jsem rád, že má tak krátkou stopáž. Nudný, předem jasný děj, který nemohlo zachránit těch pár hlášek. Padesátník jako vždy má celý film jeden a ten samý výraz a bohužel prakticky nesleze z plátna. Doporučuji sledovat v sobotu dopoledne po velmi náročném pátku. ()

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

o čom to bolo neviem - kupil som orig.dvd - a daroval -po pozretí-kamošovi -ľuto mi ho bolo zahodiť-takéto čudo nechcem mať ani doma aby som náhodou ho ešte raz nepozrel. No aj majster tesár či majster Willis sa utne...moja zaujímavosť: Sonny (Curtis "50 Cent" Jackson) nosí hodinky značky Hublot. (dyfur) ()

Reklama

Yancl 

všetky recenzie používateľa

Poněkud otravný film, který by se dal zařadit do ohrožené "béčkové" kategorie. Je škoda, že tyhle otravnosti vůbec vznikají, poněvadž si zakládají na slavném hereckém obsazení, ale dějově se ztrácí v naprosté nepřehlednosti. Tenhle film holt postrádá jakýkoliv systém nebo alespoň chytlavé akční scény. Moc nechápu, proč se k tomu upsal B. Willis, ale odehrál si svých cca 8 minut, které mě z celého filmu asi pobavily nejvíce. Za zmínku snad stojí i pár světlejších momentů v podobě řezníka nebo nájemného vraha .. zbytek je zbytečnost. [27%] ()

cukorek odpad!

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ podľa mňa si tento film nezaslúži ani jednu hviezdičku. Rozhodol som si ho pozrieť len kvôli Brucovi Wilisovi. Jeho rola bola nestotožnená s jeho predchádzajúcimi výkonmi, jeho účinkovanie v akčných scénach v ktorých vždy dominoval to všetko chýbalo mojim očiam. Zrejme si Bruce Wilis potreboval kúpiť nové lacné sako tak zobral túto ponuku, inak si to neviem vysvetliť ,alebo ako veterán dostáva už len také ponuky no neviem. Príbeh nemal žiadnu zápletku, navyše nedotiahnuté detaily v istých častiach. Ak sa pozriem pár rokov dozadu a porovnám s podobným filmom Lock, Stock and Two Smoking Barrels/Sbal prachy a vypadni tak ten ho vo všetkom prekonal. Neviem či to bola chyba režiséra Mika Gunthera ,alebo malý rozpočet na tento film ,ale bolo to chabé. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Samozřejmě i já, jako zdejší drtivá vetšina na film koukl jen pro jméno Bruce Willis! Hele já si fakt nemůžu pomoct... Kdybych viděl krátkometrážní filmek (cca 12 minut) "Boss Biggs", dám pět hvězd! Kdykoliv byl Bruce na scéně, najednou ten film dostal úplně jiný náboj, který bohužel hned záhy skončil... Willis je úplně jinde než jeho "kolegové" z tohoto bijáku! Škoda jen že už toho svého daru nechce nikde moc využívat a bavit nás - svoje fanoušky, jako zhruba ještě pravidelně deset let zpátky! Jen za něj a jeho vtipný vsuvky tři hvězdy a 50 % ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama