Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenzie (14)

plagát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Serial s velkym S. Zaujme, zakousne se, dostane pod kuzi a nepusti. Na zacatku byla dovolena v zahranici, kde jsem trefil par minut 3. serie na HBO, pak nahodny jeden dil 1. serie na CT2 a pak uz to slo rychle. 2 vikendy non-stop vsech serii a nyni skvele pondelky s premierovymi dily 4. serie na HBO. Tenhle serial je neskutecny fenomen, at uz se vam libi fanatsy nebo ne. Vyborne natocene, skvela vyprava a atmosfera, uzasne svizny dej (diky predloze) - kdo necetl predlohu, tak bude neustale v napeti, jestli jeho hrdina v dalsim dile nekompromisne neprijde o hlavu a nebude nutne se poohlednout po novem favoritovi. Kdo nevidel, nevi, o co prichazi !

plagát

Hranaři (2011) odpad!

Odpad, byt jsem ho nakonec dokoukal. Premohla mne zvedavost, kam az zajde tento zoufaly pokus o thriller s proflaknutymi herci z nekonecnych ceskych mydlovych oper. Americani tomu rikaji "what the fuck?"....

plagát

Do Ríma s láskou (2012) 

Na Americana vcelku trefny, vystizny a velmi vtipny pohled na zivot a klise spojene s Italii a Rimem - pamatky, romantika, laska, celebrity, paparazzi, malomestaci, rodinny zivot... Nektere fory vazne stoji za to. Mmch Penelope predstavuje stale neuveritelne krasnou pasta pro oci.

plagát

Prometheus (2012) 

Fajn sci-fi, uzil jsem si to. S bezicimi minutami filmu jsem si sice rikal, ze tohle uz jsem nekde videl, neco mi to pripomina, tuhle postavu uz jsem nekde videl... A samotna zaverecna scena - priprava na dalsi dil - mne uz nenechala na pochybach. Bud je Ridley uz totalne bez napadu a vykrada svuj famozni film z roku 79, nebo jen dabelsky do Promethea na nej zamerne nasazel spoustu odkazu a vyresil zpusob, jak na jednu skvelou serku kultovnich sci-fi filmu nacpat jiny film nebo dokonce serku, co Ridley ? Nutne videt, uz jen kvuli te zaverecne potvurce - kdopak se nam to tam vyklubal :)

plagát

Hotel Paradise (2012) (relácia) odpad!

Cilovka jasna, zamer poradu jasny, casting samozrejme tomu uzpusobeny, jenze.....ono to nefunguje, teda alespon zjevne pro vetsinu z nas, a neni tomu divu. Reality show bez skutecne reality fungovani vztahu ve skupine lidi, ktera se smrskla na hodiny stejnych zaberu, na stejne lidi, kteri vedou stejne dialogy (pro nekoho nudne, ale umerne inteligenci akteru a cilenemu castingu) a proste "jedou" umely scenar radoby reality show, ktery jim naordinovala produkce (chlastej, drbej, predved sve telo a idealne sex a cas od casu spln ukol hodny materske skoly). To samozrjeme nema s reality show ve sve podstate nic spolecneho - je to "umela show" pro voyery. A kdyz 100 tis lidi timhle odpadem ztraci kazdy vecer cas a byla-li tato divacka meta cilem, tak to nakonec na Prime budou povazovat za uspesny projekt. A nam vsem ostatnim, kteri zjevne nejsme cilovka, zbydou jen oci pro plac a v uvedeny cas o jeden kanal min :)

plagát

Uloviť miliardára (2009) 

Jak tady nekdo trefne poznamenal, film je o odpadu a nikoli odpad. Dnes to vidim potreti a musim rict, byt nejsem zadny fanda Vorla, ze je to sice bizarni, ale moc trefny kousek.

plagát

Svet zajtrajška (2004) 

Vizualne povedena scifi zamerna pohadka zasazena do 30. let 20. stoleti, ktera ma vse pro tezce relaxacni odpo nebo vecer. Jak tady nekdo psal, je to jako mix ruznych filmu - sin city, vynalez zkazy, indiana jones... - a prekvapive skvele to funguje.

plagát

Kúzelná opatrovateľka (2005) 

Modernejsi pohadka pro male i velke. Velka pohoda a relax u TV. Jen houst ! Jestli se vam libi styl "Hvezdneho prachu", nevahejte.

plagát

Doktor od jazera hrochov (2010) odpad!

WTF ! Ani se mi nechce verit, ze se v tehle zemi najdou penize na takovy brak. Vydrzel jsem 15 minut, vic se vazne nedalo.

plagát

Zack a Miri točia porno (2008) 

Fajn zmena, osvezujici a vtipna komedie, ktera nestavi jen na fekalnim a pubertalnim humoru, zacina v druhe pulce ztracet dech a nabirat smer "dalsi variace na romanticky film" a nakonec i na ty fekalie dojde... Skoda, nudny a utahany konec zabije pocit z velmi dobre prvni casti filmu. Ale i kvuli tem hlaskam asi stoji za to vydrzet a dojet to do konce. Na DVD archiv to ale rozhodne neni.