Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Thriller

Recenzie (6)

plagát

Star Trek (2009) 

Pôvodne by som dal za štyri, ale keďže je to po dlhšej dobe film, ktorý sa mi naozaj veľmi páčil a zaujal ma aj keď ma seriály star trek minuli, nemôžem inak než hodnodiť plným počtom. Má to chvíľami až zdrvujúce tempo a ani na chvíľu ma nenechalo oddýchnuť si a trochu o tom aj popremýšľať, čo je možno trochu aj škoda, no na druhej aspoň to nikomu nedovolí sa ani na moment nudiť. Pochváliť treba aj výborné herecké výkony a aj mne kamaráti, ktorí star trek doslova hlcú, potvrdili že herci sú ako vystrihnutí z pôvodného seriálu. Proste akčná sci-fi pochúťka, ktorá sa navyše vyhýba patetickým finálnym rečiam a happyendovým milostným scénam, čo som v dnešnej dobe pri podobných filmoch ani pomaly nečakal. Pre mňa lepšie než star wars.

plagát

Ako som spoznal vašu mamu (2005) (seriál) 

Výborný seriál, najmä na prestávky pri učení na štátnice :) Veľmi sympatickí herci, dobré hlášky i vtipné situácie s poriadnou dávkou irónie. Predsa len však u mňa zatiaľ o kúštiček slabší než Priatelia, ktorí už proste ostanú navždy legendami a priekopníkmi tohto žánru.

plagát

Trhni si! (2006) odpad!

Tak toto sa mi pri filme ešte nestalo. Prišlo mi z neho normálne nevoľno a chviľu trvalo než som to rozdýchal. Veď to bolo niečo neskutočné. Určite najhorší film aký som videl. Ani kvôli Paris sa to neoplatí pozrieť, pretože s pribúdajúcmi minútami je čoraz škaredšia a na konci sa človek len nechápavo čuduje, že ju niekto môže považovať za sexsymbol.

plagát

Ako som prežil (2009) (seriál) 

No videl som štyri diely a musím povedať, že ma to prekvapilo a zapáčilo sa. V porovnaní s ostatnými slovenskými seriálmi to radím tesne za Mesto tieňov. Súhlasím s ostatnými, že je to spôsobené aj výbornými hereckými výkonmi. Kostelný bol ako násilník a alkoholik parádny a prekvapil ma aj Peter Kočiš či Alex Bárta. Myslím, že sa oplatí pozrieť si.

plagát

Marley a ja (2008) 

Na tento film som sa celkom tešil, navyše podporený dobrým hodnotením na csfd. O to väčšie bolo následne moje sklamanie. Celý dej išiel akoby mimo mňa, nič ma nezaujalo a ani nepobavilo, stále som akoby čakal kedy to už začne. A nič. Navyše pes mi vôbec neprišiel ako hlavná postava ale iba ako niečo čo stále vopchali do záberu, hoci aj nasilu, a kvôli čomu sa nakoniec všetci pateticky rozplakali. Owen sa snaží ale chvíľami až príliš a Jennifer mi prišla akási nevýrazná. Jedným slovom veľmi suché.

plagát

Atentát na pápeža (2008) (TV film) 

No mne to pripadalo ako niečo medzi Kobrou 11 a Rexom. Koniec žalostný, pobavilo najmä správanie sa ostreľovačov a ako kňaz jednou ranou dostane dvoch policajtov :)