Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (11)

plagát

Osem hrozných (2015) 

Uf, kde nabral tento film aktuálnych 83%? Za mňa 2* za miestami vtipné dialógy a za hudbu. Tieto 3 hodiny života mi už nikto nikdy, NIKDY nevráti!

plagát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Kto prišiel s tým trendom, zabíjať najsympatickejšie postavy vo filmoch/seriáloch?! Choďte s tým už do riti........

plagát

Na život a na smrť (2013) 

Priama konkurencia Rambovi. Film to bol pomerne dobrý, ale kľúčové scény, v ktorých sa pravidelne skákalo z 50-100 metrových výšok do priepasti mi rezali oči. Nekonečná munícia sa ešte dala prekúsnuť, ale toto nie. Celkom som sa na film tešil, bohužiaľ si to budem pamätať ako slušnú frašku.

plagát

Rivali (2013) 

Film roku 2013. Jednoznačne, bez debaty. Nemusíte byť ani fanúšikom F1 (ja tiež nie som). Rush vás bez opýtania vtiahne do deja, kde vás drží počas celých 123 minút. PS: Daniel Brühl si za stvárnenie Nikiho zaslúži oscara - charizma, reakcie, akcent...Vynikajúca práca, u mňa najlepší herecký výkon roka.

plagát

Foo Fighters - Learn to Fly (1999) (hudobný videoklip) 

Bomba, žiaden klip ma takto nezaujal. Zaujímavý, vtipný a hlavne malo to nejaký ten dej....proste pecka, nenudil som sa ani sekundu.

plagát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Pilotné diely ma donútili premýšľať nad tým, prečo je Game Of Thrones na popredných priečkach najlepších seriálov všetkých čias. Nudné a zdĺhavé predstavovanie postáv mi liezlo troška na nervy ale neskôr som pochopil, že to bolo iba nutné zlo. Toľko súbežných dejových línií, vedúcich k obrovskému množstvu potencionálnych koncov drží diváka v napätí počas každej jednej časti (nerátam prvé 2-3 diely. Klobúk dolu pred režisérmi - vysoká škola filmovania podľa knižných predlôh. Momentálne ma napadlo, ako by vyzeral film Eragon, ak by sa ho chopila táto skupinka ľudí. SPOILER: Chudák Sean Bean, kedy sa tento herec dožije konca príbehu? (LoTR - smrť v prvom filme trilógie/ v GoT zase na konci prvej série)

plagát

Thor: Temný svet (2013) 

Solídne pokračovanie Avengerov, prakticky nie je čo skritizovať(až na brutálne zlú 3D verziu v kine). Som rád že sa pokračuje v osvedčených veciach, vtipné prvky skvelo zapadli a nerušili napätú atmosféru. Vyzdvihnúť musím predovšetkým postavu Malekitha, ktorý bol graficky, maskérsky perfektný. Ale to vlastne všetci temný elfovia. Už sa teším na Blu-ray verziu. Cheers.

plagát

Poslední dny na Marsu (2013) 

Veľké sklamanie. Trailer sľuboval hory doly ale bohužial zostalo len pri sľuboch. Na jednej strane skvelý námet, na strane druhej až prekvapivo zlá kamera. Je to škoda pretože sa z filmu dalo vyťažiť oveľa viac. Skoky medzi jednotlivými snímkami (napr. presúvanie posádky/infected medzi záklaďnami) boli niekedy nezmyselné alebo uponáhľané. 3*, ale to len z lútosti

plagát

Atlas mrakov (2012) 

"I believe there is another world waiting for us. A better world. .. And I'll be waiting for you there." "What do you reading? - Old letter. - Why do you keep reading them? - Just trying to understand why we keep making the same mistakes over and over." “Our lives and our choices, each encounter suggests a new potential direction…” Napínavý, revolučný a zčasti poučný. Niektoré súvislosti dochádzajú až pár hodín po filme, o to viac sa teším na druhé zhliadnutie. 90%

plagát

Noc je ešte mladá (2011) 

Ľahko nadpriemerná komédia s vynikajúcim hudobným doprovodom. Troška prekvapenie, 75%.