Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Dokumentárny
  • Rodinný

Recenzie (25)

plagát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Kaiser Holubovej: "Dneska večer přijdu až zejtra":-))))

plagát

Interiéry (1978) 

Mĺkve intetiéry ticha.

plagát

Jobs (2013) 

Výborné zobrazenie pragmatického Jobsa. Kutcher skvele "zrástol" s postavou. Podľa mňa oveľa uveriteľnejšie a zaujímavejšie spracovanie než u facebookového Zuckerberga.

plagát

Príbuzenstvo (1981) 

Výborný film, o ktorom sa dá veľa, veľa rozprávať, ešte viac písať. Nedávno, keď som si ho znova už po neviemkoľkýkrát pozrela, som si všimla aj postavu vnučky Irišky. Napadlo mi, ako to 9-ročné dievčatko výborne hrá, je prirodzené, vôbec sa nebojí kamery. Avšak "chyba lávky" - na webe som zistila, že Irišku hral chlapec (Fjodor Stukov). Kedysi vraj v ZSSR veľká detská hviezda. Tak si to už len kvôli "Iriške" pozrite:-)))

plagát

Hudba - Made in Slovakia (2014) (relácia) 

Celkom dobrá relácia o hudbe. Konečne sa človek dozvie niečo nového o Vandaloch, Čade, o Pištovi Vandalovi, Slivke a Pudingu pani Elvisovej:-) Musím priznať, že ma tento program dosť pobavil.

plagát

Román pre mužov (2010) 

Prekvapila ma Vanda Hybnerová. Bola výborná v role Anety. Hlavne za ňu dávam tie dve hviezdy.

plagát

Sráči (2011) (TV film) 

Na naše pomery veľmi dobre urobená kriminálka. Výborný Plesl, Lichý, Čtvrtníček, Dulava. Zaujímavá kamera. Jednoducho - dobre natočené. Takisto tá poľštino-čeština ešte dodáva na autenticite. A v úvodných a záverečných titulkoch super pieseň "Hajcman blues" (Pastrňák-Rataj), ktorá tú atmošku perfektne dokresľuje. Well done.

plagát

Díra u Hanušovic (2014) 

Paródia komédie. Bezútešné, depresívne. A primitívne - ľudia nie sú až takí "nasprostastí", ako sa im to tu, v tomto "epose" po lopate servíruje. Miroslav Krobot vie možno dobre hrať a režírovať divadlo. Ale táto réžia asi nie... Uvidíme na Českých levoch... Ak - tak jedine za kameru.

plagát

Revival (2013) 

Podobne ako kolega Rejzanek, aj ja musim skonstatovat, ze to je asi najhorsi film Alice Nellis. Nepovedala by som, ze to je jej film. Tipovala som, ze to bude zase nejaky novy "produkt" Vejdělka... Magnuska... A ked to uz mal byt film o hudbe - tak ta hudba mala aj tak vyzerat. A byt aspon pocuvatelna. Ale to hranie a pesnicky boli len slaby odvar nejakej tretotriednej podurovnovej kapely:-( Bohuzial, musim to tak povedat. Co sa tyka hereckych vykonov - ten film drzia nad vodou akurat postavy, ktore stvarnili Krobot a Heřmánek. Geisberg, ktory mal byt hlavnym tahunom snimky, asi zaspal "action"... alebo co. Este aj hudobnicka Boková je uveritelnejsou figurou, nez on. A 1 hviezdu som prihodila za toho nevidiaceho bubenika - vdaka za neho. Ten je zabavnym osviezenim snimky a tiez zaverecneho extempore v titulkoch:-)

plagát

Ja som baník, kto je viac? (2012) (študentský film) 

Na školský film celkom dobré - aj keď chvíľami dosť zdĺhavé ... Z postáv ma zaujal jedine Peter, ktorý "chytil" svoju rolu vcelku slušne - t.j. je "uveriteľný." Ostatní protagonisti akoby dosť dobre nevedeli, čo presne robiť - teda, pokrivkáva režijné vedenie hercov. Dávam 3 hviezdy.