Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (17)

plagát

Supervixens (1975) 

Dle meho nazoru nejlepsi Meyeruv film s poetickou zapletkou. Demonicky Napier rulez, jeho pojeti mordu ve vane nema v kinematografii konkurenta.

plagát

Láska a vášeň (1987) 

Jeden ze slabsich kousku filmoveho prasaka Brasse.

plagát

Saw: Hra o prežitie (2004) 

jeden z nejlepsich hororu zacatku desetileti. Skvele herecke vykony obou hlavnich predstavitelu, plus hlavniho zaporaka(!), temna atmosfera a prekvapujici konec. Vse, co ma byt, je, jak ma byt.

plagát

Horizont udalosti (1997) 

Dle mwho nazoru, jeden z nejlepsich hororu devadesatych let a rozhodne nejlepsi Andersonuv film. Aby se chvilemi bal i takovy cynik jako ja, se nestava casto. Film meho gusta.

plagát

Votrelec vs. Predátor (2004) 

Prekvapive dobre udelane akcni becko, pokud na nej pohlizite jako na samostatny celek, nikoliv jako na pokracovani sagy o transkosmicke jesterce ci bojovnem rastamanovi. Jak u vetsiny filmu P.W.S. Andersona, zadny inteligentni dej zde necekejte, vse je to jen o akci, tricich a prumernych hereckych vykonech. Ale na rozdil od dvojky, kde je vsechno spatne, se na tento film alespon da divat, bez toho, aby se u toho clovek chlamal od zacatku do konce. A navic me potesil zaver, kdy jsem sam nevedel, kdo ten boj vlastne vyhral.

plagát

Prepadnutie v Pacifiku (1992) 

Jeden z mala filmu S. Seagala, co stoji za to videt. T. L. Jonec, prsa E. Eleniak, G. Busey a Seagal, ktery co chytne, to zlomi. Parada.

plagát

Priamy zásah (2004) 

Becko jak vystrizene z detskych omalovanek. Lundgren se probrodil az k samotnemu dnu filmoveho sveta. Na rozdil od Seagala do toho sel ale jinak, a skoncil zhruba stejne. Tento herec se nikdy netajit chuti beckarit snad celej zivot, ale to, co se mu povedlo v poslednich letech, si snad ani on sam nepredstavoval. Direct action je bohudik to lepsi, cim nas v posledni dobe zasypava. Rozhodne nejlepsi, co v poslednich deseti letech udelal. Drsny xicht, vnadna zena po boku a praskot kosti vseho druhu. Jako oddechovka po prokalene noci vyborne, jako pripomenuti sveho oblibeneho action movie herce docela sklamani. Ale na rozdil od Lucase nebo Diamantovych psu parada. Jen mne mrzi, ze film jako Joshua Tree nebo Johnny Mnemonic uz asi nenatoci. Ze by s tim Stallone neco udelal? Uvidime.

plagát

Nic než pravda (2008) 

Film se ke mne dostal uz pred delsi dobou, ale nemohl jsem k nemu sehnat titulky. Ted se diky par clovickum na jistem titulkovem serveru stal muj sen realitou a mohl jsem se na nej podivat s tim, ze bych rozumel vsemu. A bylo na co cekat. Prijemny filmik s mrazivym pozadim, ktery dokazuje, ze ani ta nedemokratictejsi zeme neni tak demokraticka, jak to o sobe vytrubuje do sveta. Do konce filmu jsem netusil, kdo by mohl byt ten tajny zdroj, od ktereho ma hlavni hrdinka sve tajne informace a konec me fakt dostal. Do toho vseho moje oblibena afroamericka herecka Angela Bassett, odporny sympatak Matt Dillon a filmovy zazitek byl dokonaly. Jeden z nejlepsich filmu lonskeho roku.

plagát

Busty Cops 2 (2006) 

Jim Wynosrski dela tri druhy filmu. Spatne, strasne a .... ty na zvednuti prutu. A to je prave pripad Busty Cop2. Je je uz z nazvu jasne, o dej tady moc nepujde. Nejlepsi je mozna vypnout zvuk uplne, a pustit si nejakou prijmnou hudbu. Trojice prsatych policistek s lesbickymi sklony jde vysetrovat pripad. Krome vysetrovani klati prilomne muze, pripadne si uzivaji mezi sebou (coz je hezci podivana). Softcorova detektivka, kde se detektivni zapletka ztraci mezi vnadama HC/SC herecek Nikki Nova a Jesse Jane. Film nenadchne, ale na rozdil od jinych Wynorskeho filmu ani neurazi. Na pozdni sobotni vecer, kdy jediny naznak erotiky v nasich televizich vidime snad jen v reklamach na telove mydla a sampony, idealni. Pozor, nevhodne pro deti a katoliky.

plagát

Pervert! (2005) 

Meyer by jen jeden, ale v tomto filmu jeho odkaz zije dal. Jako fanousek jeho filmu jsem nadsen. Otazka nakolik si reziser z jeho dila dela srandu a nakolik mu sklada poctu. Film ma vse, co nabizel Meyer. Prsate herecky, beckovy dej, legraci a vsudypritomnou brutalitu. Navic smejici se penisek, ktery stridave bavi a stridave vrazdi. Navic jeden z nejlepsich vykonu pornoherecky Mary Carey. Uz se jen pekne usadit, otevrit lahvinku a ...... poradne se zhulit. Neuskodi, ale pomuze.