Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vďaka jednotke s krycím názvom „Priamy zásah“ sa kapitánovi Stoneovi (Conrad Dunn) a jeho podriadeným bez akýchkoľvek škrupúľ darí udržať mesto „čisté“, pretože si všetko plánujú a riadia sami – vrátane navrhnutia trestu a jeho vykonania... Ibaže teraz majú za pätami FBI – a policajný veterán Frank Gannon (Dolph Lundgren) sa rozhodol proti nim vypovedať! Nečudo, že naňho vyvíjajú enormný nátlak a ako na potvoru mu práve teraz pridelili „na zácvik“ mladú kriminalistku Billie Rossovú (Polly Shannon). Gannon sa ju, pochopiteľne, pokúša striasť, no ona sa len tak ľahko nenechá! Neskôr sa ukáže, že práve jej neodbytnosť bude Gannonovou spásou... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (69)

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

2,5*/5...Suverénne najlepší film v novom miléniu s Dolphom v hlavnej roli, hoci stále je to béčkový sajrajt, ľahko evokujúci 80 roky:) Večne žuvajúci Dolph je tu najviac "cool" so všetkých filmov, opäť je sám proti všetkým, posledný spravodlivý, drsný a neohrozený. Keď k tomu prirátame parádne hovadský dabing s neodmysliteľnými hláškami, vyjde mi z toho celkom slušné hodnotenie na Lungrena:) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

V obdobi rokov 2000-2007 tocil Lundgren take neznesitelne sracky, ze som väcsinu z nich ani nedopozeral. Proste totalny odpad. Tento film je len o chlp lepsi a dopozeral som ho len vdaka tomu, ze som si vypomohol pretacanim niektorych neznesitelnych dialogov. Zapletka je imbecilna. Lundgren hra policajta po ktorom idu vsetci jeho skorumpovany kolegovia pretoze sa rozhodol svedcit proti nim. Ale nebojte sa. Kým dôjde k súdu, tak ich vsetkych pozabija. Ako bonus tu ma Lundgren vtipnu sexi partacku s ktorou ma vtipne dialogy. Akurat väcsina hlasok mi pripadala skôr trapna. Rovnako ako Lundgrenove oblecenie. Nosi nejaku debilnu cervenu bundu, aby bol lahkym tercom. A k tomu neustale žuje žuvacku. A nie, nie je to cool. Podme radsej k akcnym scenam. Je tu kopa prestreliek a su natocene tragikomicky. Neustale po sebe vsetci strielaju, ale nikto nic netrafi a aj na nejaku odozvu co sa tyka vybuchujucich kapsuliek vela penazi neostalo, takze ked niekto vystreli zo samopalu desiatky nabojov, tak nasleduje protizaber na stenu alebo auto na ktorom sa rozprsknu 2-3 malicke kapsulky. :))) Takisto je vtipne, ze cim ma niekto väcsiu zbran, tak tym ma mensiu sancu, ze niekoho trafi. Preto Lundgren väcsinou striela iba z pistole. Jeho postava to asi tiez zistila a tak sa pred strelbou z tazkych somopalov schovava za tenku haluzku. Ved aj tak prd trafia. No podme radsej k bitkam. Tie dopadli o nieco lepsie. Sice par z nich znova dojebali strihom cez osu, ale niektore ostali nedokalicene. Lundgren sa v nich celkom snazil, pôsobi v nich svizne a aj ked je choreografia jednoducha, tak su efektivne a brutalne. Skoro jak bitky zo starych Seagaloviek. Takze len vdaka nim davam filmu zaprdenu jednu hviezdicku. Ale rozhodne nie su na takej urovni, aby ste kvôli nim vytrpeli cely film. Radsej si pustite Skin Trade. To je videopecka, ktora stoji za to. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Originální scénář, skvělí herci, nonstop akce. Tak tohle se zde opravdu nekoná. Další nudný akčňák s béčkovým hercem od ještě více béčkového režiséra, který nepřináší vůbec nic nového a ani se nesnaží to staré a ohrané klišé nějak vylepšit. Snad půlka filmu se odehrává v autě občas nás čeká nějaká ta bitka a nebo trapná přestřelka při, kterých všichni mají nekonečně nábojů, které jsou ale tak slabé, že ani nedokáží udělat díru do auta. 2* dávám proto, že existují ještě horší a nudnější filmy než je tenhle. A to je docela smutný. Pokud si chcete ušetřit čas tak skoukněte úvodní titulky ve kterých se vám převypraví celý film. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film s Dolphom Lundgrenom, ktorý patrí medzi jeho priemerné filmy. Má dobrý príbeh o čestnom policajtovi, ktorého chcú jeho skorumpovaní kolegovia zapojiť do ich nelegálnej činnosti, ale odmietne a chce ísť proti nim svedčiť, čo ale oni len tak nenechajú. Spracovaný je pomerne netypicky, takmer celý čas film pôsobí skoro až dokumentárne, čomu výrazne napomáha fakt, že sa celkom veľká časť filmu odohráva v aute, pričom postavy sú v ňom snímané dlhší čas. A tiež tu chvýbajú akékoľvek aspoň mierne veľkolepejšie scény. Nájdu sa tu aj viaceré pomerne zbytočné scény, ale pocit nudy sa našťastie nedostavil. Akcie je tu dosť a som s ňou nadmieru spokojný. Lundgren tu má niekoľko solídnych súbojov, predvedie nejaké dobré chmaty a všetko je to natočené pomerne prehľadne, aj ked´ to ešte stále mohlo byť aj o niečo lepšie. Prestrelky sú už na tom horšie, ale stále dobre. Najviac sa mi páči akcia v reštaurácii alebo v dome s niekoľkými protivníkmi. Ale celkovo akcia z tohto filmu patrí medzi Lundgrenov veľmi dobrý nadpriemer z novej éry. Film evidentne moc veľký rozpočet nemal, ale zároveň sa aj vyhol typu scén, na ktorých by sa to mohlo výraznejšie prejaviť, takže to nie je problém a technická stránka filmu je tiež dostatočná. Z hereckého obsadenia za niečo stojí iba Lundgren, ktorý tu je v dobrej forme a zvyšok je už neznámy a nezaujímavý. Tento film je výhradne určený iba fanúšikom, pretože nikoho iného tu nemá čo zaujať a ja, ako Lundgrenov fanúšik som spokojný. Priamy zásah patrí v rámci jeho novodobej tvorby medzi to najlepšie. Objektívna kvalita filmu- 57%, film sa páči mne na 72%. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Lundgren se v posledních deseti letech vyskytuje povětšinou v hodně velkých stupiditách,které je těžké vůbec kousnout a lze u nich jen kroutit hlavou,jakých sraček jsou filmaři schopní a že vážně nemají soudnost.Sem tam se ale přeci jen v Lundgrenově filmografii ještě zajiskří a vyskytne se snímek jako právě Přímý zásah,který je sice pořád jen naivním béčkem a jehož ambicí může být tak akorát neunudit k smrti,ale přeci jen jde o koukatelnou věc,která má spád,akční scény jsou s ohledem na produkci slučně natočené a je jich i docela dost a ani scénář neoplívá obvyklou kopicí hloupých dialogů a nelogickým chování postav,jak je zvykem.Obsazení je pak též sympatické,nikdo není vyloženě iritující a samotný Lundgren to celé docela i táhne.Přímý zásah je zkrátka sice jasné béčko,ovšem které snese vyšší měřítka hodnocení a v Lungrenově filmografii se rozhodně jedná o to lepší,v čem se vyskytl. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama