Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (11)

plagát

Constantine (2005) 

Prvý krat keď som počul o tomtom filme povedal som si "nebude ma to baviť".No keď som si to pozrel hneď som zmenil názor.Perfektny výkon "Keana Reevesa",na film podľa komixu ma to veľmi potešilo.Odporuřam si to pozrieť. !

plagát

4 svadby (2010) (relácia) odpad!

Dalšia potupa Slovenskej televízie.Reality šou kde sa zíjdu 4 nevesti a sutážia kto bude mať lepšiu svatbu ?.Markiza začina byť trápna tím čo vysiéla. !

plagát

O 28 dní... (2002) 

Musím povedať, bol to jeden z lepších zombie filmov, ktoré som videl.Dej bol veľmi ne-originálny. Jedná sa mohutné tvarované, natáčanie s mnohými "šikmo naklonené kamery" vydáva viac napätia.Vážne to odporúčam vidieť,ak máte radi zombie filmy, nebudete sklamaní.

plagát

Záplava (2007) 

Veľmi podpriemerny film pri ktorom som sa pocelý čas "nudil".Rad si pozriem katastrofické filmy ale toto už presahuje medze !

plagát

Gran Torino (2008) 

Dokonalosť hovorí sama o sebe ! Jeden z Mojich najväčších filmových zážitkov. Úžasný herecký výkon Clinta Eastwooda a jeho hlášky typu "bambusák , rákosníci , pitomý talián či pošahaní hUmongové " sú pre mňa nezabudnuteľné. Výborný hudobný podmaz dodal filmu ešte viac na kvalite. Super ! Super ! Super! Jediné čo tomuto filmu chýba sú Oscary :)

plagát

Upírske denníky (2009) (seriál) 

po prvej časti som sa od toho nemohol odtrhnuť,a za jeden deň som popozeral cele 2 serie.

plagát

Partička (2009) (relácia) 

Najsrandovnejšie su prve 3-5 časti v ostatnych to už neni ono....

plagát

Krstný otec (1972) 

Najlepšie umistnenie hercov aké som videl.Marlon Brandon ako Don Vito Corleone a Al Pacino ako Michael Corleone ineho herca za tie postavy by som si nevedel predstaviť, rad si to pustim aj viac krat dokola.

plagát

Forrest Gump (1994) 

Taktiež jeden z mojich najoblubenejších filmov sveta.Podľa mojho názoru je to jeden z največších uspechov Toma Hanksa,film sa my páčil už od prvej chvíli kedy sa začal,dobry film,no comment...

plagát

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994) 

Rad by som napísal,že je to fantasticky film. Asi by som mal pochváliť hlavné postavy, vedľajšie postavy, atmosféru, pointu, ozvučenie,režiu,dej.Film začínál súdnym procesom Andyho Dufresne(Tim Robbins) ktorého odsudili za vraždu svojej ženy a jej milenca.Je to jeden z málo filmov ktorý by som si mohol pozerať stále dokola a neprestavalo by ma to baviť.Nič viac ako dodať že je to zaslužene prve miesto na www.csfd.cz a www.imdb.com.