Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (28)

plagát

Tam někde (2005) (seriál) 

Hm, v porovnani s Generation Kill o niekolko urovni horsie. Pri GK som mal pocit, ze sledujem skutocnu vojnu. Pri OT, ze sledujem priemernu telenovelu.

plagát

Katyň (2007) 

Priznam sa, ze 4* davam hlavne za posobivych zaverecnych 20 minut. Inak je film na moj vkus prilis pomaly a tym padom aj dlhy. Nie je to vobec zle, ale mohlo byt lepsie. Kazdopadne po pozreti musi kazdy pochopit polsky problem s Ruskom a je dobre, ze bol natoceny.

plagát

Iron Man (2008) 

Downey! Downey! Downey! Bez neho by to bol dalsi priemerny komix s otrepanym scenarom a nic moc akcnymi scenami. Ten typek ma ale neskutocnu charizmu a cele to taha o triedu vyssie.

plagát

Earth (2007) (TV film) 

Slova su zbytocne, treba vidiet!

plagát

Generation Kill (2008) (seriál) 

Ako klasicky serial s pribehom nic moc. Ale ako priblizenie sucasnej vojny z pohladu obycajnych marinakov dost dobre a celkom som tomu uveril. Samozrejme je to tocene z americkeho pohladu a teda urcite nie uplne objektivne, ale celkovo az prekvapivo kriticke k postupu Amikov v tejto vojne. Vahal som medzi 3* az 4* a aj kvoli nedostatku "konkurencie" v danej teme davam za 4*.

plagát

Pekelná jazda (2008) 

Je to sice neprehladna blbost ale tak "cool" blbost, ze 3* si to u mna zasluzi :-).

plagát

Udalosť (2008) 

Chvilami som rozmyslal, ci je to skutocne tak zle (na urovni lacnej TV dramy) alebo ma "herectvo" a dialogy hlavnych postav nejaky hlbsi zmysel.. Ako vidno na hodnoteni, nakoniec zvitazila prva moznost.

plagát

Hancock (2008) 

Skoda. Dalo sa z toho vytrieskat podstatne viac...