Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (106)

plagát

Neverná (2002) 

Tak mladej pani ani tak nevadila nevera ako to, že junák mal okrem nej aj inú. Toto manžel keby tušil, aj guľu by mu nechal. S novým odkazom.

plagát

7500 (2019) 

Nerozumel som chovaniu únoscov a ani chovaniu pilota. V tom strese a s tym adrenalínom asi zrejme stačilo eliminovať prvého únoscu a bolo by vyriešené. 2* dávam za prvú polovicu filmu, kde tu nervozitu človek prežíval od safety control uz v terminály.

plagát

Stamping Ground (1971) 

No, dokument. Záznam a par hippie múdrosti.

plagát

Výskumníci: Stratení v Arktíde (2023) 

Veľmi povrchný dokument z dielne NG, v ktorom neboli spomenuté ani základné zistenia, ktoré v týchto rokoch uz dávno poznáme. Ak by to bol film dvoch kamarátov amatérov na expedícii, dal by som hodnotenie určite vyššie.

plagát

Invalid (2023) 

V našich pomeroch úplný zázrak.

plagát

Déjame Vivir (2014) 

Ak by to človek nevidel natočené, tak neuverí. A aj tak nerozumie.

plagát

Cicliste per Caso - Grizzly Tour (2020) 

Dokument o jednej premotivovanej talianke a jej manželke, ktorá sa jej snaží prispôsobiť. O zvyšných dvoch účastníčkach sa nedozvieme nič. Pekné zábery amerických hôr a trochu feminizmu od žien z vyspelej časti sveta vyznievajuci až smiešne.

plagát

Barvy nekonečna (1995) (TV film) 

Zaujímavý dokument podfarbený hudbou Davida Gilmoura.

plagát

The Man Who Wanted to See It All (2021) 

ikigai nájsť je ťažké. No aj keď sa vám to podarí, budete šťastný? Zaujímavý príbeh, ktorý bol spracovaný veľmi jednoducho a v podstate sa nič o tejto veľkolepej životnej púti nedozvieme.