Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (5)

plagát

Curon (2020) (seriál) 

Som jediný komu to pripomínalo pokus o taliansku verziu Les Revenants? 2* + 1* navyše za sympatické obsadenie. Ale ak ste ešte nevideli Les Revenants, siahnite radšej po tých. Ak ste ich videli, radšej si ich pozrite znova. Aspoň prvú sériu.

plagát

Umenie sebaobrany (2019) 

Nie je to dostatočne vtipné ani dostatočne vážne ani dostatočne akčné ani dostatočne originálne. A určite by som nepovedal, že je to nepredvídateľné. A Eisenberga už fakt dosť!

plagát

Jeepers Creepers 3 (2017) odpad!

Ako keby som pozeral zlé B-čko z 80-90tych rokov. Mal som chuť si vydlabnúť oči... Zlá kamera, zlý scenár, zlé herecké výkony, zlé...všetko. Aj keď majú JC1 a JC2 už veľa rokov, patria medzi (úctyhodné!) Bčka, ktoré si rád občas z nostalgie pozriem. Jediné pozitívum na JC3 - Creeper je stále rovnako cool a tajomný. To však nestačí. Takéto pokračovanie si príbeh JC nezaslúžil.

plagát

Zlo (2012) 

Nemam rád found footage. Dlho som sa tomu vyhýbal aj preto, že neverím slovenskej produkcii (až na pár čerstvých výnimiek). Ale predsa som to skúsil. A vydržal som do konca. Na jedno pozretie sa to dá. Kollárik mi bol z fotiek najmenej sympatický a mal som predsudky už len kvôli tomu, nakoniec milo prekvapil ako najprirodzenejšia postava. Príjemné prekvapenie je aj vizuál "Zla" i keď neprináša nič nové v rámci žánra. Richard Felix mi bohužiaľ prekážal najviac. Jeho prejav je príliš divadelný a je to veľmi počuť. Aby som to zhrnul - je to slovenský found footage horor za málo peňazí. Ak s tým rátate, možno si ho aj (trochu) užijete.

plagát

Thor: Ragnarok (2017) 

Nečakal som naozaj nič a trailer som bral s veľkou rezervou, obávajúc sa, že to najlepšie bolo práve v ňom...ako to už často býva. Do tretice všetko dobré ako sa hovorí. Tretí Thor sa po vlažnej jednotke a nudnej dvojke konečne uvoľnil a je tu jednoducho pre zábavu. A to fakt dobrú zábavu. Film išiel na plné obrátky a ja som sa bavil ako už dlho nie. Tí, čo poznajú severské legendy budú sklamaní. A možno aj tí, ktorí poznajú podrobnejšie komiksový svet Marvelu. Pre znalcov legiend - toto nie je mýtický epos, toto je Marvel. Neporovnávajte alebo radšej proste nepozerajte a zdržte sa komentárov. Pre znalcov komiksov - vy už viete(tak ako dávno aj ja), že MCU má s komiksovými dejovými linkami málo spoločného a treba s tým rátať. Zmierený s vyššie uvedeným a bez očakávaní som si film vychutnal a zaraďujem ho medzi svoje najobľúbenejšie marvelovky posledných rokov. Dal by som aj 5*...ale k tomu to má predsa stále ďaleko.