Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenzie (17)

plagát

Naši a ja (2013) 

Možno som zvláštny ale mne sa tento film naozaj páčiť. Príbehu asi veľa nepobral, neexistuje tam žiaden epický quest ale iba život 16 ročnej holčiny ktorá sa nejako snaží vyrovnať so svojím životom, rodinou, hormónmi ... Ako som povedal mne sa to páčilo bola by škoda tento film odpísať pred tým ako ste ho videli.

plagát

Dredd (2012) 

vydarený film ... skvelé použitie slow-motion, veľa akcie, veľa hlášok skvelý výkon Karla Urbana (až na fakt že som sa v každom zábere smial ako vytáča gamby ako Silvester Stalone :D ), úžasná Olivia Thirlby a Lena Headey ako tradične mrcha ako sa patrí ... vrelo odporúčam

plagát

Ladíme! (2012) 

po dlhej dobe dobrý hudobný film ... po prvom zhliadnutí na s menšími výhradami 5 hviezd

plagát

QI (2003) (relácia) 

Fry a Davies ... čo dodať ak sa k nim pridá Jo Brand, Jimmy Carr, Bill Bailey alebo David Mitchell ... máme skvelý recept na asi najlepšiu televíznu show aká bola kedy vymyslená ... vrelo odporúčam každému komu nevadí angličtina na youtube sú celé série tohoto skvelého zábavného programu (aj XL - o 15 minút dlhšie verzie)

plagát

Would I Lie to You? (2007) (relácia) 

absolútne geniálna show ... vrelo odporúčam ak máte radi britský humor tak si prídete na svoje

plagát

Total Recall (2012) 

Film sám o sebe nieje zlý, ide tu skôr o to že to nieje tak remake ako skôr nový film na ten istý motív. Osobne sa mi toto akciou nabité dielko páčilo a považujem to za dobre strávené dve hoďky.

plagát

Sherlock Holmes: Hra tieňov (2011) 

Trošku slabšie ako prvý film avšak ako zápletka tak aj herecké výkony sú skvelé. Filmové efekty v mojom skromnom názore trošku ublížili tomuto filmu ale aj tak výborný filmový zážitok.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Celkovo primeraný a vydarený komiksový film, avšak očakával som trošku viac a preto štyri hviezdy.

plagát

Prci, prci, prcičky: Stretávka (2012) 

Film v pohode, dobre som sa zasmial a aj cez niektoré hluché miesta a až prehnanú trápnosť dávam 4 hviezdy za celkový dojem.

plagát

Návrat Temného rytiera (2012) 

Nie tak strhujúci film ako prvé dva, ale myslím že pôsobivé ukončenie trilógie.