Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (19)

plagát

Svobodárna (1987) (TV film) odpad!

"Pravda se vyjeví až ve chvíli, kdy zlomí jeho vytrvalý odpor při vyplňování úřední listiny, a tím vyjde najevo jeho pravé jméno..." - tak s tím nesouhlasím, pravda je jasná hned od začátku, a uboze vágní odpor hlavního hrdiny je jenom prodlužováním utrpení diváka.

plagát

BrainStorm (2008) (TV film) 

.........chrápání je dar! :)))

plagát

Inland Empire (2006) 

točí to už asi len pre seba. ale keď s tým počítáte, dá sa nájsť pár dobrých miest. akurát by to chcelo skrátiť. a to o dosť, asi tak o 120 minút. 5 bodov dávam za tých zvyšných 52, ale väčšiu časť musím bohužiaľ ubrať za tie zbytočné dve hodiny.

plagát

Princezná Mononoke (1997) 

plnotučné, nabité fantáziou bez hraníc.....stále ďalšie a ďalšie originálne dejové zvraty, človek sa nestíha spamätať počas celého filmu.

plagát

W. (2008) 

hlavne týmto oceňujem herectvo Josha Brolina.

plagát

Prízraky zo snov (1999) 

veľmi oceňujem spracovanie. dej bol trochu prekombinovaný, celkový dojem však neskazí. asi tak - ten film som videla voľakedy dávno v noci úplne náhodou, a dej mi sice častom vybledol, atmosféra vo mne ale zanechala hlboký dojem doteraz. čakala by som vyššie hodnotenie.

plagát

Spievajúci detektív (2003) 

ja neviem, niečo mezi odpadom a štvorkou. rozprouplné pocity. celkový dojem pokazilo muzikálové pojatie filmu. škoda.

plagát

Princezná Nevesta (1987) 

veľmi príjemné prekvapenie, keď sa z filmu, od ktorého nič nečakáte stane jeden z vašich obľúbených. veľmi originálny a vtipne vyrozprávaný príbeh. parádna je výtvarná stránka, bystré dialógy nás sprevádzajú celým dejom, a pichľavý humor je ako ten praskací prášok z Maďarska čo bol dostať v 80.rokoch.

plagát

Adaptácia (2002) 

toto ma bavilo, ale celú dobu je v tom cítiť nedomrlosť, ktorá irituje.