Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Futurama

Futurama (1999)

Sakra to je parada, neveril bych ze neco muze byt lepsi nez Simpsonovi, a dlouho jsem odolaval, ale Futurama me nakonec stejne dostala :-) Totalni narez, 100% zabava = 100% hodnoceni!

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Tenhle britsky sitcom je uz festovně starý, ale já jej začal sledovat teprve nedávno, na doporučení jednoho z mích přátel (zdravím Áďu Urbance :-) K trpaslíkovi jsem si vypěstoval návik hned u první série, ten dokonalý anglický humor mě zcela pohltil. Bože jak já miluju to věčné rejpání a hádky mezi Rimmerem a Listerem :-) Když měli v jednom díle halucinace, a zdálo se jim že celé jejich dobrodružství na trpaslíkovy byla videohra a chtěli se z žalu zabít, téměř jsem plakal... A vůbec, už končím. Jdu napsat oslavnou ódu na téma Red Dwarf...

Mestečko South Park

Mestečko South Park (1997)

Novější série narozdíl od Simpsnů nejen že neztrácí dech (a vtip), ale jsou chytřejší a ve své podstatě téměř geniální. Samozřejmě byly i slabší chvilky, ale v průměru si seriál pořád drží status nadstandardu. Navíc tak vysokou úroveň cynismu, satiry a kritiky společnosti jen tak někde nenajdete. Zápletky založené na běžných věcech vyhnané do maximálního absurdna. Miluji to :-)

Dexter

Dexter (2006)

Tohle je proste laska na prvni pohled. Ja mel vzdycky radsi ty padouchy, a v tomto serialu je padouch vlastne ten kladas. Vyborny scenar, netradicni a velmi charizmaticky hrdina, temne Dexterovi monology... z toho snad kouka muj novy nejoblibenejsi serial.

Dr. House

Dr. House (2004)

Doktore Housy (nebo Housi? tezko rict..) , vy me temi svymi hlaskami zabijite :-) Hugh Laurie jako kulhavy doktor exceluje v tomto drsnem serialu plnem cerneho humoru, ironickych hlasek, sarkasmu a kdovi ceho jeste...

Californication - Orgie v Kalifornii

Californication - Orgie v Kalifornii (2007)

Po Dexterovi dalsi serial ze staje Showtimes. Absolutni top to sice neni, ale i tak Caliornication vykukuje pomerne vysoko nad prumerem. Davida Duchovnyho aka spisovatele Hanka Moodyho, kteremu dosla inspirace si velice rychle zamilujete a po par dilech budete chcit byt jako on. S nicim se nepare, vzdy vi co odpovedet a jak nekoho rychle odpalkovat, proste je to borec... i kdyz co se tyce sexu, tak serial mozna trochu moc tlaci na pilu. Hank se vyspi doslova s kazdou zenskou ktera kolem nej jen projde a uz je toho trochu moc. Zezacatku je to fajn, ale po par dilech me to trosku zacalo nudit.

Black Books

Black Books (2000)

Jdete do toho, pokud jste to jeste nevideli. Naprosta lahudka. Je sice fakt ze je v kvalitach jednotlivych dilu jista nevyvazenost - nektere dily jsou proste jen dobre, jine jsou proste bozi. Hlavni ale je, ze ve vsech dilech je Bernard - zatrpkly, alkoholicky parchant, jehoz postava je naprosto dokonala.