Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (40)

plagát

Fur TV (2008) (seriál) 

..paradicka :]

plagát

Neznámí (2003) 

Celkom slusny kratas.. nieco v zmysle - spolocni nepriatelia nas sice dokazu spojit inak je ale medzi nami priepast.. hmm.

plagát

Puf a Muf (1971) (seriál) 

5* hlavne za cast PUF A MUF DOMA a z nostalgie.

plagát

Vykradač hrobů (1945) 

No neviem, ale mna to nejako nebavilo.. Zaujal ma hlavne vykon Henry Daniella (Dr. MacFarlane).. inak som to vlastne dopozeral skor z povinnosti.

plagát

Zázračná Jeannie (1965) (seriál) 

Na tento serial nedam dopustit! ako maly som to s vyvalenymi ocami pravidelne sledoval na ORF. A aby aj ne ked tam Jeaniie mala taky dekolt :D do Jeaniie som bol ale kvalitne buchntuy :D Dodnes mam rad tie prehnane farby, ucesy, modne kreacie 60tych rokov. proste krasne farebny, krasne gycovy, krasne naivny.. serialik mojho detstva!

plagát

Posadnutý sexom (2008) 

No bola to chobotina na sedemnastu... a preto sa mi to asi lubilo. moze byt.

plagát

Princové a princezny (2000) 

uhmm ten fík je ale vynikající! ... ze nataša :)) a ja to chcem znovu vidiet, len kde to zohnat? :(

plagát

Krajina stratených (2009) 

Strasna hovadina to bola. A tak to mam rad.. :D Jedna * je za Sleestakov!

plagát

Proboha! (2008) 

Zabavny "dokumentik". Aj ked sem tam trochu neferovy. Cely dokument je vlastne zalozeny na Maherovch "vtipnych" poznamkach a komentoch a naslednych reakciach opytanych. Tito v snaze obhajit pravdu za kazdu cenu reaguju sposobom, ktory sa mnohym zda vtipny. Pripadne nereaguju vobec a situacia posobi o to vtipnejsie ci trapnejsie. Ak to prezeniem je to nieco na sposob Sashy Barona Cohena (Borat, Bruno). To, ze krestanstvo a niektore nabozenstva su postavene hlavne na principoch manipulacie a strachu! som uz pochopil davnejsie. Ak chcete nejake tie fakty v mainstream baleni, pozrite si napr. Zeitgeist. Tu som uz nepotreboval byt presviedcany. Tak som sa hlavne zabaval na Maherovych hlaskach a "zaslepenosti" niektorych ludi.