Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Biografie (4)

Stephen Baldwin (herec / producent)

18.02.2009

Je nejmladším ze šesti sourozenců (tři bratři a dvě sestry). Po středoškolských studiích navštěvoval American Academy of Dramatic Arts (AADA). Hereckou kariéru začínal na mimobroadwayských divadelních scénách, kde debutoval po boku Daryl Hannahové ve hře Out of America. Když mu bylo dvacet, zamiloval se na první pohled na… (viac)

Blair Underwood (herec / režisér)

16.11.2008

Blair Underwood sa narodil v Tacome, štáte Washington 25.8.1964. Bol synom Marylin a Franka, ktorý bol plukovníkom Armády Spojených Štátov, takže sa často sťahovali a bývali na rôznych miestach sveta. Blair neskôr chodil na Petersburg High School V Petersburgu vo Virginii. Potom vyštudoval Carnegie Mellon School of Drama v… (viac)

Lochlyn Munro (herec)

16.11.2008

Richard Laughlain "Lochlyn" Munro (narodený 12. februára 1966) je kanadský herec známy pre jeho intenzívne stvárnenia v rozmedzí od policajtov po osobných trénerov.Munro sa narodil v roku Lac La Hache, British Columbia. Svoju kariéru začal po vážnej športovej nehode, po ktorej už nemohol hrať profesionálne hokej. Bol tiež… (viac)

Jamie Kennedy (herec / scenárista / tvorca)

16.11.2008

Harvey James "Jamie" Kennedy (narodený 25. mája 1970) je americký komik a herec. Jamie je najmladší zo šiestich detí, narodil sa v Upper Darby Township na predmestí Philadelphie, Pennsylvania. Jeho rodina sú írski katolíci. Jamie absolvoval v roku 1988 Monsignore Bonner High School. Po štúdiu na univerzite začal kariéru v… (viac)

Reklama