Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (14)

Uncharted

Uncharted (2022)

Nathan Drake (Tom Holland) sa prebíja životom ako barman a príležitostný zlodej, až dokým mu jeho cestu neskríži ostrieľaný hľadač pokladov Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). Sully naverbuje Nathana, a to, čo začne ako lúpež, sa zmení na svetobežnú honbu za 500 rokov strateným pokladom rodiny Moncada, po ktorom už roky pátra Santiago Moncada (Antonio Banderas), ktorý verí, že on a jeho rodina sú právoplatnými dedičmi tohto pokladu. Ak Nathan a Sully dokážu spolupracovať, nájsť dôveru jeden v druhého a rozlúštiť všetky stopy, nielenže nájdu poklad, ktorého hodnota je odhadovaná na 5 biliónov dolárov, ale možno aj Nathanovho odcudzeného brata Sama, ktorý bol taktiež jedným z mnohých hľadačov tohto legendárneho pokladu.

WWE NXT

WWE NXT (2010) (relácia)

WWE NXT je programom, ktorý sa vyvíja od roku 2010. Show začala ako mix reality show a wrestlingového konkurzu, kde mal výherca garantované miesto v RAW a taktiež šancu na titulový zápas podľa vlastného výberu. Tento formát s čiastočnými zmenami trval do mája 2012, kedy si NXT prešlo premenenou, ktorá dodnes opantáva fanúšikov zápasenia. Z reality show sa stala plnohodnotná wrestlingová show, ktorá doteraz slúži ako miesto, kde nové talenty dostávajú príležitosť vyvíjať sa, ukázať svoje schopnosti a vybudovať si fanúšikovskú základňu ešte predtým, než sa objavia v jednej z vlajkových show spoločnosti WWE.

WWE Mae Young Classic

WWE Mae Young Classic (2017) (relácia)

Po úspešných WWE Cruiserweight Classic a WWE United Kingdom Championship Tournament turnajoch z dielne WWE, prichádza turnaj ako žiadny iný: Mae Young Classic. Na počesť nielen samotnej Mae Young, ale celej ženskej wrestlingovej scény, 32 žien z celého sveta prišlo ukázať svoje wrestlingové schopnosti v tomto unikátnom turnaji. Každá z nich má jasný cieľ - dostať sa do finále, odniesť si z neho pohár pre víťazov, a čo je ešte možno lákavejšie, mať garantovanú šancu na NXT Women's Championship.

V divočine s Bearom Gryllsom

V divočine s Bearom Gryllsom (2014) (relácia)

Svetoznámy dobrodruh a expert na prežitie Bear Grylls prináša na televízne obrazovky program, v ktorom zoberie veľké mená showbiznisu na nezabudnuteľnú 48-hodinovú výpravu cez najdivokejšie a najodľahlejšie miesta Spojených štátov a okolo sveta.
Každá z týchto celebrít bude musieť zniesť nástrahy nehostinného prostredia, zvládať vysoké tempo a, čo je najdôležitejšie, naučiť sa, ako prežiť.

DEFCON: The Documentary

DEFCON: The Documentary (2013)

DEFCON: The Documentary je jedinečným pohľadom do zákulisia najväčšej hackerskej konferencie, ktorá sa v roku 2012 konala už po dvadsiaty raz. Tvorcovia nás sprevádzajú štyrmi dňami konferencie od jej príprav po samotný priebeh. Spovedajú organizátorov, účastníkov, ale aj pokrývajú históriu a filozofiu DEFCONu, jeho úspech a unikátny zážitok z účasti na ňom.

Hero, The

Hero, The (2013) (relácia)

Dwayne Johnson pod záštitou televízie TNT prináša súťaž, ktorá otestuje silu, guráž a odhodlanie deviatich jednotlivcov. Týždeň čo týždeň súťažiaci a súťažiace podstupujú skúšky, ktoré otestujú ich fyzické a psychické schopnosti i morálku. Pritom čelia pokušeniam, ktoré sa skrývajú za každým rohom. Čo všetko sú súťažiaci schopní a ochotní obetovať a prekonať za cieľom získania titulu "The Hero" (Hrdina) a s ním spojenej finančnej odmeny jeden milión dolárov?

Who Gets the Last Laugh?

Who Gets the Last Laugh? (2013) (relácia)

Who Gets the Last Laugh? je zábavný program od spoločnosti TBS, v ktorom sa proti sebe postavia traja komici. Ich úlohou je vymyslieť ten najlepší možný žart a za pomoci štábu ho potom úspešne aplikovať na nič netušiace obete. O víťazovi, ktorý získa 10 000 dolárov pre ľubovoľne vybratú charitu, rozhodne publikum v štúdiu. Program moderuje Donald Faison.

Vice - Svět pod lupou

Vice - Svět pod lupou (2013) (seriál)

HBO spojila svoje sily s Vice TV, aby spolu prinášali a dávali do pozornosti prekvapivé a prevratné príbehy z celého sveta. Vice vo svojich reportážach pokrýva kultúru, politiku a taktiež absurditu podmienok modernej doby. Nebojácny prístup k týmto reportážam je niečo, čo žiadna iná televízia neponúka. Vďaka nemu môže ukázať najdesivejšie, najpodivnejšie i najabsurdnejšie zvyky a praktiky, ktoré ľudstvo pozná. Reportáže sa nevyhýbajú ničomu a žiadna hrozba nebezpečenstva pre ne nie je dosť odstrašujúca.

Robot Combat League

Robot Combat League (2013) (relácia)

Robot Combat League je súťažná reality show, v ktorej humanoidní roboti ovládaní ich ľudskými náprotivkami bojujú v novodobom type gladiátorského turnaja o 100 000 dolárov. Dvanásť tímov tvorených z dvoch ľudí (bojovník a robotický inžinier) je spárovaných s unikátnymi robotmi, ktorí sa stretnú v ringu a počas troch kôl intenzívnej akcie bojujú o postup do ďalšieho kola. Moderátorom tohto programu je populárny wrestler Chris Jericho.

Level 26: Dark Origins

Level 26: Dark Origins (2009)

Séria krátkych, približne 3 minútových videí, ktoré majú za úlohu dotvárať atmosféru prvého DIGI-ROMÁNU s názvom Level 26: Dark Origins. Jeho autorom je tvorca CSI - Anthony E. Zuiker.

Vášnivý jedlík

Vášnivý jedlík (2008) (relácia)

Adam Richman chodí po rôznych amerických mestách a jedáva tie najvychytenejšie jedlá ktoré ponúkajú. Na záver relácie sa stretne v súboji s jedlom nadrozmerných veľkosti, extrémnej štipľavosti alebo niečo podobné. Súboj muža proti jedlu sa môže začať

Najväčšie a ešte väčšie

Najväčšie a ešte väčšie (2003) (seriál)

Extreme Engineering je dokumentárny seriál vysielaný televíziou Discovery Channel. Program obsahuje futuristické a prebiehajúce inžinierske projekty.

Noty lásky

Noty lásky (1984)

Chlapci sa zoznamujú s dievčatami - ale všetci nenavštevujú tú istú školu. Dve stredné školy si spolu chcú vybaviť účty v súboji kapiel. Ale nie len pomocou hudby...

Podnikajte vo väzení

Podnikajte vo väzení (1989)

Investovať a podnikať vo väzení a hneď vo veľkom, to tu ešte nebolo. Na túto skvelú myšlienku príde nesmelý obchodný maklér Herbie Altman (Robert Carradine), ktorý si vo väzení odpykáva trest. Herbie je ináč predlžená ruka Reggieho Forsytha, šéfa obrovského bankového impéria, ale i bezohladného zločinca neštítiaceho sa využívať tajné informácie pre vlastný biznis. Herbie sa môže spolahnút na priateľa z cely Slya (Michael Winslow) a tiež na tvrdého dozorcu Wolfa. Je tu predovšetkým nebezpečný konkurent Warden Tennant, ktorý chce obchod získať pre seba. Herbie roztočí vo väznici kolotoč veľkých peňazí, z ktorých sa roztočí hlava nielen jemu...

Reklama