Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (8)

plagát

Špión (2015) 

3* za úžasnou komickou vložku mého oblíbence Stathama, jinak by to asi muselo být za **. Ale mi to velice připomínalo Get Smart.

plagát

Scary Night (2011) 

Originalnimu filmu jsem dala 3*, tady by to asi vyslo na stejno, nebyt meho oblibence Davida Tennanta. Collin Farrell se mi jako upir docela libil, jenom hlavni hrdina sam jednoho trochu pirpominal, jak uz kdosi psal... Dalsi plus byla hudba.

plagát

Brutálny experiment (2008) 

Ze zacatku mi to podezrele pripominalo House on the Haunted Hill, ale musim rict, ze ten byl alespon zajimavejsi.

plagát

Hory majú oči 2 (2007) 

Tak hloupe vojaky uz jsem dlouho nevidela. Mrtvola v latrine me sice pobavila, ale to bylo tak vsechno. Taky si nemohli odpustit ty chutovky v lednicce. Jenom by me zajimalo, kdyz uz tu jednu vojandu znasilnil, proc ji zase obleknul? (a nevsimla jsem si, ze by mela nejake jine obleceni roztrzene nez tricko)

plagát

Temné patro (2008) 

Zacatek velice zajimavy, ale duchove neschopni me vystrasit, no prominte ale tomu vic hvezdicek dat nemuzu. Jsem jedina nebo nekomu jinemu hlavni zaporaci pripadali jako Predatori?

plagát

Fear House (2008) 

Kdyz jsem kdysi videla Nezvratny osud, predem jsem vedela kdo jak umre. S timhle to bylo neco podobneho. Hvezdicku za to, ze me pobavili, jinak bych to musela hodnotit jako odpad.

plagát

Mimo zákon (2008) 

Velice "inteligentni" policiste me nechali kroutit hlavou a pokud se vzijete do kuze "dobreho a zleho poldy", tak vas tihle dva pobavi. Asi nejlepsi byla ta mala holcicka, ktera je vsechny strcila do kapsy.