Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenzie (25)

plagát

To je koniec! (2013) 

Príbeh samotný je strašná kravina, ale tí herci, hlášky, odkazy... no na nezaplatenie. Samozrejme, najviac zabili záverečný song.

plagát

Elitní zabijaci (2011) 

Celkom zaujímavý príbeh, i keď by sa to dalo poňať asi aj o niečo lepšie, zostalo tam pár nevyužitých miest, občas som sa v kine pozerala na hodinky, koľko ešte zostáva do konca, takže miestami stráca film dynamiku. Na druhej strane skvelé herecké obsadenie, pár dobrých hlášok, myšlienka. Dúfala som, že De Niro sa objaví častejšie, no nestalo sa tak.... je to tak 65%, ale keďže som len úbohá žena a vo filme pretrvával ksichtík Jasona Stathama, dostane odomňa 4* :)

plagát

The Victoria's Secret Fashion Show (2010) (relácia) 

Veľmi dynamické, veselé a veľkolepé predvádzanie spodného prádla.... lenže toto nie je obyčajná módna prehliadka, toto je o pár úrovní vyššie.... galavečer so všetkým, čo k tomu patrí a človek sa ani nestihne nudiť.

plagát

Constantine (2005) 

kebyže mám hodnotiť príbeh, tak 3* bohate postačia... moju pozornosť však neustále dráždili tie fantastické efekty... slasť pre každé fajnové oko ...takže práve technické prevedenie nás posúva o priečku / hviezdičku vyššie

plagát

Dvojaký život Veroniky (1991) 

Film bol zaujímavý ale ten príbeh(pointa) by sa dal povedať aj v priebehu dvadsiatich minút. Bolo to zbytočne rozvláčne, tiché, poetické, málo dialógov, výrazná hudba, veľa farebných filtrov, ktoré mi už naozaj začínajú dobre liezť na nervy, no proste typický Kieslowski. Na takýto film si teba nájsť melancholickú až depresívnu náladu, a vtedy by sa páčil aj na 5*.

plagát

Hlboký spánok (1946) 

Naozaj nemôžem inak, len tých 5* musím dať, inak sa proste nedá. Zaujímavé, svižné, dynamické, krásne spracované, ruka v ruke s inteligentným humorom... no radosť pozerať! Vrelo odporúčam nie len krimi nadšencom... ako sa hovorí, staré, ale hity a o tomto filme to platí dvojnásobne, lebo by bola škoda keby taký dobrý kúsok zapadol prachom.

plagát

Štvrté proroctvo (2009) 

Moja najväčšie sklamanie za posledné dva roky... film bol super, veľmi sa mi páčil, lebo ja osobne mám hru s číslami veľmi rada, niečo na spôsob Aronofského Pí alebo "23"... skutočne zaujímavo vymyslený príbeh... ale ten záver!!!!! nechcem spoilerovať ale tomu, kto to napísal treba nas*ať do rúk a týždeň ho nepustiť k vode... ako môže niekto takto v priebehu 10 minút pokaziť dvojhodinový film! neuveriteľné!!! najprv som nadávala a potom prišiel smiech nad skutočnosťou kam až môže zájsť ľudská hlúposť... film vám odporúčam, len pre vlastné dobro vynechajte záver.

plagát

Avatar (2009) 

tá vizuálno-technická stránka jednoducho nemala chyby. Naozaj grandiózne. Skvelé. Ale príbeh akosi pokulhával, mňa osobne až tak veľmi nezaujal... teda nie natoľko, aby dostal 5*... Inak naozaj skvelý zážitok.

plagát

Úplné zatmenie (1995) 

Skutočne filmový skvost. Je to síce trošku underground, ale pritom srší kvalitnými hereckými výkonmi. Pri sladkom Leovi som bola už akosi zvyknutá na to, že sa vie aj milo rozčúliť, ale David Thewlis, zabodoval na plnej čiare. Bol skvelý. Videla som ho hrať už viac krát, no pripadal mi priemerný. Tento herecký výkon by si zaslúžil cenu Akadémie, skutočne nepreháňam. Veľmi milé prekvapenie pre mňa. Ale na druhej strane je to dosť ťažký film, ktorý sa nedá pozrieť len tak hocikedy. Ale myslím, že za pár rokov sa k tomuto skvostu určite vrátim.

plagát

Ja, legenda (2007) 

ja veľmi na sci-fi veci nie som (teda vôbec), ale toto ani nebolo až také trafené ako som očakávala, dokonca musím priznať, že sa mi to aj páčilo. A veľmi. A to vďaka Willovi Smithovi, ktorý bol zase raz úžasný. Dva si lné momenty filmu ma prinútili vypustiť nejakú tú slzu. Podľa mňa to malo všetko, čo by to mať malo. Trošku strachu, napätia, akcie, lásky, a podľa mňa aj tragického humoru. Bol to veľmi príjemný zážitok. Hviezdička dole za to, že to bolo sci-fi, teda niečo úplne nereálne a pre realistu ako som ja je veľkou obetou, že som si to pozrela, no prišlo zadosťučinenie v podobe už spomínaného skvelého výkonu Willa Smitha.