Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (65)

plagát

Jackass 3D (2010) 

Hmm.. zvláštne pocity ma zachvátili pri sledovaní scén kde po sebe štia 30-40tnici, obzvlášť ak sa nejedná o piss porno. 10 rokov dozadu fajn, sranda. Teraz sa už moc nezasmejem asi starnem.

plagát

Rubber (2010) 

Ocenujem ten absurdny pribeh, ktory vsak po cca 30min upada dost do stereotypu.

plagát

Kŕč (2009) odpad!

toto bolo bohužial na mňa až moc poetické alebo sa to tak aspoň tvárilo. v podstate neviem o čo tam išlo a ani ma to nezaujíma. Názov je výstižný. Diváci dostali taký Kŕč, že radšej odchádzali hromadne zo sály. Ja som vydržala do konca. Znesiem naozaj veľa :D

plagát

Katka (2009) 

Keď ste slabý na to aby ste prekonali závislosť. Zostane z Vás len troska. Tieň človeka. Škoda Katka. Úprimne - Podľa mňa už nemáš šancu sa z tých hovien vyhrabať.

plagát

Růžoví plameňáci (1972) 

Komicky bizarné a to do písmenka. Ja som tá najodpornejšia oplzlosť na svete. chácháchá

plagát

Erotic Nation (2009) 

Erotika spätá s politikou..či naopak? Informácie o Mečiarovi a v pozadí blondína fajči černocha.. Porevolučný vývoj erotiky na Slovenku a popritom sa človek dozvie aj čo-to z politického diania.. Vtipné,odľahčené, prosté, zaujímavé..

plagát

Proměna Placida Lakea (2003) 

Ak je raz niekto odlišný od zvyšku spoločnosti, tak taký aj zostane. A pokusy o začlenenie sa do "normálnej" spoločnosti len udupú ľudskú osobnosť. Že Placid?

plagát

The Runaways (2010) 

ja tú Kristen Stewart proste neznášam ale nejaké temné sily ma vždy prinútia pozrieť si film kde hrá. Rýchlo prefrčané, nemastné - neslané. málo rock ´n´ rollové. v podstate film o deviantných pubertáčkach, ktoré majú rady hudbu avšak spolu im to dlho neladí..

plagát

Mládí v hajzlu (2009) 

Proste sa nedá toľko kníh narvať do hodiny a pol. Prefrčí to strašne rýchlo a povrchne a ten kto nečítal knihy bude zrejme mimo trochu..Zase raz opäť treba ostať len u knihy.