Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené seriály (9)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

V soucasne dobe nejlepsi komedialni serial ve vysilani. Kazdy z dilu je vyborny a zadny nespada do skatulky "prumer". (budto jsou epizody dobre, skvele nebo vynikajici :) ) Jim Parsons pravem dostal Globus za bozsky otravneho Sheldona.

Walking Dead

Walking Dead (2010)

Po pilotu jsem prijemne nateseny na pokracovani. Zombie serial jako je Walking Dead nam hodne dlouho chybel. Ani nevim proc ale tak nejak ve mne evokuje vzpominky na vizualne podobny Zombieland (kktery se ale narozdil od WD nebral vubec vazne). Rozhodne mne mile prekvapila surovost scen (plazici se polovina tela) a taky to ze se kamera neboji zustat v zaberu i po tom co nektery z hrdinu prostreli zombii hlavu. Snad se dockame vice akce, vice rozplizlych mozku po stenach a vice zombii celkove. Snad sebou Rick netahal tu tasku plnou bouchacek nadarmo. :) Pribeh zatim prakticky naznacuje jen lehke drama, ale kvuli tomu silnemu pribehu se na WD stejne divat nebudu. Pokud se pozdeji jeste zajimave zamota tak to bude jen plus. Zatim hodne silne 4* (jednu hvezdicku si nechavam jako rezervu) edit: Po prvni sezone muzu rict ze jsem byl prijemne prekvapen. Serial si jde vlastni cestou, a z komiksu si bere jen stripky. Cekani na 2. radu bude dlouhe.

Sherlock

Sherlock (2010)

Slavny Sherlock Holmes se presunul do soucasnosti a pracuje jako policejni konzultant. Tahle latka se proste nedala zpracovat lip. Asocialni a enigmaticky charismaticky Sherlock, jeho dobry pritel a partner vojensky lekar Dr. Watson a v neposledni rade arcilotr Profesor Moriarty (ten je tak genialne uchylny az mne to dohani k slzam). Holmes a Watson se prohani po ulicich Londyna a pomoci vnimavosti a dedukce resi zdanlive neresitelne vrazdy. (Sam ziju kousek od Londyna, takze mne zabery na znama mista potesi.) Mistrovsky odvedene dilo co se tyce scenare, rezie a i hercu. Vazeni, tenhle serial na mem osobnim zebricku porazi i takove vahy jako Dextera. Nemuzu se dockat dalsi sezony. britove by si meli uvedomit ze existuji vyssi cisla nez 6 a 3. //Druha serie je naprosto uzasna a s prehledem prekonava vybornou prvni. Hlavne monumentalni finale, nabite emocemi.

Bratstvo neohrozených

Bratstvo neohrozených (2001)

Uzasny serial (respektive valecna kronika hrstky vojaku) z produkce HBO. Muzete vzit jed na to, ze co uvidte na obrazovce bude velmi presne odpovidat tomu, co se tehdy presne stalo. Osobne mi uprimne vyrazily dech dve epizody - prvni, kde je hlavni vypravec doktor Roe a a druha, kde je vypravec serzant Lipton (Bastogne a Foy). K obrovskemu emocnimu prvku jeste prispiva fakt, ze uvod do kazde epizody je nam predstaven primo z ust samotnych veteranu. Kdyby slo dat 6*, dal bych je.

Community

Community (2009)

Kdybych mohl dat 6 hvezdicek, dam jich 7.