Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Iron Man

Iron Man (2008)

Nejlepsi adaptace Marvelovskeho superhrdiny. Iron Man osciluje mezi detskym Spidermanem a zmatenymi X-many. Robert Downey jr. se pro tuhle roli snad narodil, a popravde si nedokazu predstavit nikoho jinyho, kdo by se tam tak skvele hodil. K tomu paradni akce (i kdyz je ji malo), trefna hudba (paradni scena kde Tony testuje Mk.II), delaji z tohodle filmu muj nejoblibenejsi comicsak.

Scott Pilgrim proti zvyšku sveta

Scott Pilgrim proti zvyšku sveta (2010)

Po druhem shlednuti doma jsem snad nadsen jeste vic. Po tom co jsem si Scotta zamiloval v kine jsem se pustil do shaneni komiksu a opravdu musim rict ze film je predloze hodne verny. Navic mi po druhem shlidnuti dosly nektere veci co mi predtim, jako neznalce, unikly. Scott Pilgrim navenek pusobi jako videoklipova smrst na steroidech. Opravdu. Diky rychlosti s jakou na vas Wright chrli napady si clovek pripada ze u filmu sedi dvojnasobnou dobu. Choreograf pri soubojich odvedl praci na jednicku s hvezdickou (hlavne ve finale) takze kdo v nem chce hledat akcni narez, najde ho. Komu ke stesti staci romanticka pribehova linka, ktera pri trose zamysleni, musi pripadat kazdemu povedoma, ten si taky prijde ka sve. A kdo se chce u filmu jen bavit a smat se ten tu bude jako doma. Zkratka a dobre jsem si zamiloval Scotta, Wallace, Young Neila ("From now on, you will be called...Neil!"), krasnou Ramonu, otravnou Julii a vsech 7 bejvalych. Pro mne osobne jedno z nejprijemnejsich prekvapenich roku 2010. Scott se mi zaryl do hlavy, stejne tak jako se zaryl do meho osobniho zebricku TOP10. Skoda ze film komercne neuspel, tmuhle bych to ze srdce pral. PS. Rolicka Thomase Janea potesila. :) //editovano 1.11.10

Ohnivý kruh

Ohnivý kruh (2013)

Pacific Rim je bozi. Ze ma hloupoucky a predvidatelny pribeh s nekolika chybami v logice? No a? Uz z traileru bylo jasne, ze tady pujde o masivni souboje dvou nekolikaset tunovych kolosu, kteri se budou rezat do hlavy tankerem a kde budou padat mrakodrapy jako lepenkove krabice. Zadna romantika a zadne natahovani. Kdo cekal neco jineho, by, zprominutim, zaslouzil rocket elbow do podbrisku. Zaplatpanbuh nam Del Toro nenaserviroval dalsi Transformeri kejdu. PR je vizualne uzasny (cela barevna bitka v Hong Kongu) a ma presny a rizny soundtrack (nasazovani Jaegru do boje pri naslapane Djvaldiho hudbe dokaze rozpumpovat krev jako maloco). Nic vic od akcniho popkornaku necekam. (videno 3x)