Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Animovaný

Recenzie (23)

plagát

Nesmrteľný (2014) (seriál) 

Tento seriál je perfektný a myslím si že každý by ho mal vidieť. Dokonalý pilotný diel, úžasný herci a charaktery postáv. Toto je skutočne well-done show, líši sa od iných drám a odporúčam každému kto hľadá malý útek od obyčajnosti.

plagát

Bláznivý pohreb (2010) 

Načo...Načo? Veď už je jeden úžasný film. Aký úžitok je robiť z toho černošskú komédiu? Skopírovali celý príbeh úplne zbytočne lebo to nemá vôbec úroveň ako anglický originál. Mohli aspoň zmeniť príbeh a pointu...možno by spravili niečo vkusné. Toto je úplne najzbytočnejší film aký som videla.

plagát

Pozemšťané (2005) 

Tento film (aj film The Cove) je jasným dôkazom toho, že ľudia nemajú žiaden rešpekt ku zvieratám ani k prírode. Sú tu šokujúce zábery zo skritých kamier z ktorých som mala nauzeu. Netreba si však pred nimi zatvárať oči, pretože toto je realita v tomto hlúpom svete! Životy zvierat majú cenu, pretože sú živé. Je to tak, ako u ľudí.

plagát

Kid (1921) 

The Kid je tichý film, ale taký bohatý a krásny, že nepotrebujete slová. Chaplin a 6-ročný Coogan sú najočarujúcejší pár, aký som kedy videla. Film je pekný, plný radosti, veľmi vtipný, ale aj smutný a sentimentálny. A hudba... je proste na vysokej úrovni! Tento film by nikdy nemal byť zabudnutý.

plagát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Väčšina z vás tento seriál vôbec nevidela resp. len chvíľu a píšete, že je to riadna blbosť. Ale to potom nemôžete hodnotiť, lebo to nieje nijako podložené. Len - hrá tam Miley, je to pre hlúpe deti, neuveriteľne kreténske a vtieravé... Mne a to páči (áno, a mám 19 rokov... a nie, niesom retardovaná) HM je pohodový a vtipný seriál. Musím priznať že Mileyin herecký výkon na začiatku je nič moc (dá sa to ale ospravedlniť, lebo vtedy bola v podstate začiatočníčka v herectve) avšak postupom času sa veľmi zlepšila. Takže nepíšte kraviny, keď ani nemáte šajnu o čom to je. HM má odomňa navždy plný počet hviezd. "I don’t wanna leave my bed. My bed is my friend. It gives me warm blanket hugs." alebo "I know I lied, but I did it with love." :) V tomto seriáli nieje humor, po ktorom sa chytáte za brucho, ale taký ktorý vás prinúti aspoň trochu usmiať sa.

plagát

Život Briana (1979) 

Life of Brian by som odporučila každému, aj Rimanom :))

plagát

V utajení (2012) 

Dala som tomuto filmu najvyššie hodnotenie aj preto, že si nemyslím, že si zaslúži menej ako to má, ale viac. Miley Cyrus vie hrať. Príbeh nie je veľmi originálny (to musím uznať) - ona je v utajení na vysokej škole a pracuje pre FBI...je to taká oddychovka.

plagát

Dvanásť rozhnevaných mužov (1957) 

12 Angry Men je špičkový film. Je dôkazom toho, že skvelý film nepotrebuje rozsiahle scenérie, prepracované kostýmy alebo drahé špeciálne efekty - proste len vynikajúcich hercov a originálny príbeh.

plagát

Zátoka (2009) 

The Cove je veľmi dôležitý film, nielen kvôli jeho obsahu, ale tiež preto, že dokazuje aký sú ľudia krutí k zvieratám (všetkých tích šikmookých by som postrieľala!). Film je prezentovaný veľmi šikovne. Vezme vás na smutnú cestu, ktorá vám otvorí oči.

plagát

Dokonalý trik (2006) 

Musím povedať, že je to jeden z najlepších filmov, ktoré som videla v tomto roku. Vôbec som nečakala, že to bude také dobré. Je tu zvrat za zvtratom, a keď si myslíte, že už sa nestane nič prevratné...tak sa stane. The Prestige je veľké predstavenie ktoré vás zavedie do sveta ilúzií a očarí. Odporúčam pre všetky vekové kategórie.