Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (19)

plagát

Drive (2011) 

Na toto sa tak ťažko hľadajú slová... Jediné čo ma napadá je že tento film človeka úplne vtiahne svojou atmosférou a má neskutočne geniálny soundtrack... Tieto veci robia tento film takým geniálnym a on má pritom tak jednoduchý dej, ale dokopy je to nádherný filmový zážitok...

plagát

Neporaziteľný Barbar Conan (2011) 

No čakal som hroznu sračku, a ona to aj sračka je :D. Dopozerať sa to dalo, len škoda že to nemá žiadny príbeh a je to iba zostrih akčných a krvavých klipov. Asi jediná časť filmu ktorá sa dá nazvať príbehom je začiatok, a to Conanovo dospievanie v Cimmerii. Inak je to strašný guláš, čo je veľká škoda, pretože Momoa je ako Conan perfektný a Hyboria vyzerá veľmi zaujímavo. K plusom patrí aj zaujímavý záporák, ktorý má ale zbytočne veľa poskokov ktorí sa vo filme len mihnú na začiatku aby sa mohli neskôr znova mihnúť a ''zgegnúť''. Zbytočne zmrvený námet, ktorý mal obrovský potenciál keby bol kvlalitný scenár a samozrejme keby mal schopného režiséra.

plagát

Švéd (1994) odpad!

k tomuto stačia 2 slová: strašná somarina

plagát

Piraňa 3D (2010) 

Na tento film stačí pár slov. Je to strašná volovina, ale strašne zábavná volovina :D:D a v prvej polovici strašne sexi volovina...

plagát

Machete (2010) 

Hodnotil by som to tak na 3,5 hviezdy. Celkom podarená paródia na ''sračkové filmy z rokov dávno minulých''. Inak je to ale pekná hovadina čo nemá ani hlavu ani pätu, čiže presne ako filmy na ktoré je odkaz :D. Ale ako som už povedal je to pojaté a spracované s nadhľadom a aj vtipné narozdiel od tých paródií ala Epic Movie a spol.

plagát

Ja, zloduch (2010) 

Tak toto je úplne super animák. Skvele použitý jednoduchý humor, ktorý by v nejakom inom filme vypálil totálne trápne, ale tu je to miestami až geniálne. A mimoni sú proste borci. Už dlho som sa takto nebavil.

plagát

Dva a pol chlapa (2003) (seriál) 

Asi najlepší sitcom za poslednú dekádu. Myslím že Charlie Sheen ani veľmi nemusí hrať lebo hrá v podstate sám seba.

plagát

Expendables: Nezničiteľní (2010) 

Návrat ku koreňom akčných filmov ako sa patrí. V prvom rade si treba uvedomiť že tu ide o zábavu a nie o umenie, takže kto čakal niečo iné ako akčný film ala 80. roky, ten nech nefrfle, lebo mi čo máme ten štýl radi sme sa skvele bavili. Netreba očakávať geniálne dialógy ani oscarové herecké výkony ale iba kopu skvelej akcie. JA CHCEM DVOJKU !!!! aj s Arnoldom v hlavnej úlohe.

plagát

A-Team: Posledná misia (2010) 

Skvele som sa bavil. Skvele obsadená hlavná 4, ktorá funguje úžasne. Vtipné, svižné a akčné. Takýto film tu už dlho chýbal. YOU FOOL.

plagát

Predátori (2010) 

Najväčší strach som mal z toho ako Adrien Brody zvládne hlavnú postavu v akčnom filme, pretože som si vôbec nedokázal predstaviť ako behá zo zbraňou v ruke a zabíja ľudí a nie to ešte Predátora. Na moje veľké prekvapenie Adrien Brody zvládol túto úlohu veľmi dobre. Možno mohli ostatný členovia ,,tímu' dostať trochu viac priestoru ale aj tak bolo zaujímavé sledovať ako si táto banda poradí s touto neriešiteľnou situáciou. Ale osobne si myslím že účinkovanie nového druhu Predátora vo filme bolo úplne zbytočné. Radšej mohli autori trochu rozviť klasického predátora a nie ho nechať tak jednoducho zlikvidovať. Ale aj tak je to po 2 AVP filmoch konečné dobrý film s Predátorom.