Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (49)

plagát

Heavy Trip (2018) 

Mohla to byť KULTová komédiia skoro pre všetkých metalistov a fakt k tomu vela nechýbalo. Zápletka je síce ošúchaná ako nášivková bunda z 80tych rokov, čo vôbec ale vôbec nevadí, len je to celé akoby nedomyslené. Postavy sa občas chovajú trochu nelogicky. Niektoré vtipy, akokolvek dobré, sú tam akoby nasilu len aby tam boli a iné akoby boli utnuté alebo keby prišli skôr, tak by sa mohli dalej rozvinúť a mať kludne aj "viac" poínt,čo platí napríklad pre dejovú linku s a aby som nespoileroval tak napíšem s " vecou, ktorú viezli na dodávke hore " ,a všetkému čo tomu predchádzalo, z ktorej sa okrem vtipu dala vyťažiť aj trochu dojímavá scéna na záver. Ten film by v pohode zniesol aj dve hodiny. Herci ináč vynikajúci, a hudba? Tá je pravdaže Dokonalá :-)

plagát

V službách KGB (2013) (seriál) 

1.séria ****, 2.séria *****, 3 séria *****, 4 séria *****,a 5 séria *****.

plagát

Homeland - Zradca (2011) (seriál) 

1. séria: *****, 2. séria: *****, 3. séria ****, 4 séria: ****, 5. séria: ****

plagát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Prvá séria :*****, Druhá: ****. Tretia ****.

plagát

The Wire - Špína Baltimoru (2002) (seriál) 

Tento seriál smrdí REALITOU. Na začiatku Vás tvorcovia hodia do žumpy s názvom polícia, vraždy a drogové gangy aby v druhej sérii na Vás k tomu vyliali splašky s menom prístav, kšefty a obchod s bielym mäsom, potom znovu prihodili nejaké sračky s menom drogy a politika, neskôr k tomu priliali bordel zo školstva a ešte riadnu dávku zvratkov z politiky a na záver k tomu vypustili cisternu so všetkým dokopy a pridali ešte novinárčinu. To všetko pekne bez hudby takže netušíte čo sa stane v nasledujúcej sekunde, s dokonalým scenárom a réžiou a hereckými výkonmi kde herci nehrajú postavy ale oni tými postavami doslova SÚ.

plagát

Temný prípad (2014) (seriál) 

1. séria *****, 2.séria **** a pol...

plagát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

1. séria **** a pol.2. séria **** a pol, 3.séria *****, 4.séria *****, 5.séria ...

plagát

Šéf (2014) 

Film z ktorého akoby niekto vystrihol všetky dramatické scény a scény v ktorých by sa mohlo niečo hrdinom pokaziť a ostali len tie pohodové :-)

plagát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Prvá séria "len" za **** , tých 5 si šetrím na ďalšiu ,a dúfam že aj ďalšie série, lebo Whedonovci si všetky seriály budujú pekne postupne. Tak druhá séria už za solídnych **** a pol, Na päť to ešte nieje ale počkám si keďže ďalšia séria je na ceste :-)