Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

jeden z najlepších sitcomov, ktoré som vzhliadol. silné a osobité charaktery, skvelé a vtipné dialógy, zápletky a osobitá aura robia z tohoto seriálu chuťovku prvej kategórie.

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

jedno z najoriginálnejších diel, ktoré v rámci tohoto žánru existujú, to už história preverila. pre mňa dar, vďaka ktorému, je na Zemi zasa trochu viac srandy.

Priatelia

Priatelia (1994)

seriál, ktorý som sledoval asi najpravidelnejšie zo všetkých. napriek už trochu vyprchaným dojmom vo mne stále doznievajú skvelé situačné gagy skutočne zábavných postáv.

Futurama

Futurama (1999)

skvelá futuro alternatíva k simpsonovcom. matt groening je proste genialny, podobne ako veci, ktoré vytvára.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

jednoznačne skvelá, bláznivá, neutíchajúca, nadupaná zábava.

Mladé ninja korytnačky

Mladé ninja korytnačky (1987)

tento serial pre mna predstavoval jeden z vrcholov kreslenych serialov. mojej dusi zaroven priniesol plnohodnotnu napln detskych snov a tuzob. bol som do tychto postaviciek zblazneny, kreslil som si ich, kupoval nalepky,... a bavia ma aj dnes.

Spadla z oblakov

Spadla z oblakov (1978)

pre mna jeden z najoblubenejsich serialov mojich detskych cias. priznam sa, na kvalitu si dnes nespominam, tu som predsa vtedy neriesil, dolezitejsi je pre mna pocit, ktory vo mne zostal aj po rokoch...a ten je kuzelny.

Linda

Linda (1984)

opat jedna z detskych nostalgii. vtedy som veci vnimal inak ako dnes. bol som nenarocny, skromny, naivny divacik, ktory tuto zensku miloval, ktoreho ocarila a na kazdy diel som sa tesil ako maly chlapec. (tym som vtedy aj bol :))

Teta

Teta (1987)

atmosféra jakubiskových filmov, či seriálov vo mne zanecháva osobité dojmy, ktoré vo mne dokážu rezonovať veky. platí to i alebo predovšetkým pre tento seriál s mrazivou atmosférou a závanom napínavého príbehu plného očakávaní.

Arabela

Arabela (1980)

ach, mať tak čarovný prsteň a krásnu, tajomnú arabelu :)