Reklama

Reklama

Renáta Názlerová

Renáta Názlerová

nar. 14.07.1968 (55 rokov)
Bratislava, Československo

Diskusia

Lukas222

Lukas222 (hodnotenie, recenzie)

Vždy som túto ženu považoval za celkom v pohode herečku, ale celkom nedávno som začal plne s porozumením počúvať (ja viem, zavčasu), čo vlastne hovorí. Byť ona mojou obhajkyňou, tak ju okamžite vyhodím a budem sa radšej obhajovať sám, pretože to bol hnus. Nie som sudca ani advokát, no nemyslím si, že navážanie sa do protistrany formou nemiestnych poznámok a narážok je na súde prípustné. Áno, videl som ju v Súdnej sieni. Ešte dobre, že TV pozerám iba sporadicky, ale mama to žerie furt, spolu s Policajtmi v akcii a Záchranármi... Asi si zacvakám Netflix, nech sa dostane k nejakému lepšiemu obsahu, než je žumpa našich TV, plná hromady nehercov so zopár trošku lepšími (a neustále sa všade opakujúcimi) hercami.

shanila

shanila (hodnotenie, recenzie)

ta velryba to je opravdu pravnička nebo to je jen divadlo pro tupce ,viděl jsem pár dilu soudní síně a myslele jsem že to je opravdu pravý soud ale pak časem jak sem tam viděl že něktří ti aktéři co se soudili tam byli několikarát tak mi to začalo být dost divné až nakonec jsem zjistil že to bylo jen divadlo pro blbce a ne opravdouvý soud , fakt jsem si myslel že ta velryba je pravník .

na príspevok reagoval offlineman

TheBrain

TheBrain (hodnotenie, recenzie)

metal.storm

je to strasne imbecilna postava, ktora podla mojho nazoru ma podstatu niekde priamo v osobe herecky. Vyjadrovat svoje osobne postoje a presadzovat svje nazory v sudnej sieni a mysliet si ze to pomoze v pripade to nie ani slovenske...nehrala v nicom co by stalo za zmienku..super mama bol dalsi imbecilny napad, pre zeny co namiesto svojej prirodzenosti cumia na picoviny...

Hosť

Herečka

Filmy
2010

Orest z rodu čarodejníkov (TV film)

Seriály
2014

Ochrancovia

Reklama

Reklama