Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Těsně před Štědrým dnem nevysvětlitelně zmizí pětitýdenní Lucas ze svého domova. Jeho matka, Jenni (Josefin Asplund), si nemůže vzpomenout, co se stalo, když se ráno probudila. Zkušená policistka Alice (Eva Melander) se snaží najít pravdu a v příbězích rodičů začíná nacházet první nejasnosti. (Trajektt)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (14)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Za vrieskajúce decko na chodbe v zime s poletujúcim sniežikom by zobrali policajti asi každého na Slovensku, kto by bol zaňho zodpovedný. Decko by odobrali, zastavili by sociálne dávky, a dieťa by bolo v decáku. Aspoň v teple. Neviem ako to majú vo Švédsku... Feťácka ožratá piča si zmyslí, že chce akože rodinu s deckom či čo. No proste jej to nevyjde, lebo je ožratá feťácka piča. A celá táto tragédia a nonsens odohrávajúca nasierajúca dráma sa odohráva v dnešnom Švédsku. Nebavilo ma to. Najväčší dojem mám z behania po balkóne tej podivnej bytovky, a to nie je dobrý dojem. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Ako píše užívateľ "čoko-king", depresívna sociálno psychologická dráma s kriminálnym podfarbením, určite nie naopak, že by v samotnom deji prevyšoval žáner krimi. Čo sa týka vyvolaných dojmov, Ja osobne som to až tak neprežíval (až na úplný záver), ale to má tiež svoje osobité dôvody. Ostatných divákov, ktorých vtiahne dej, to ale môže solídne prefackať od reality. Až na systém, ktorý pracuje v škandinávskych krajinách ďaleko prísnejšie, je totiž všetko totožné s tou našou krajinou, akurát že o tom neviete, lebo sa s týmito problémami nestretávate. ()

Reklama

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Klasická skandinávská série, chladná a temná. Navíc výborně kombinuje sociální drama, zločin a thriller. Divák tady od začátku nedostane nic zadarmo a i když je to docela pomalý, rozhodně jsem se nenudil. Co je na seriálu nezvyklý, že tragédie, která se stane, tady doběhne všechny hlavní i vedlejší postavy. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Mrazivé až do morku kosti. Tvůrcům se podařila atmosféra snímku dokonale. Myslím, že s takovou se dlouho nesetkám. Konec je mírně otevřený, ale s menší dávkou fantazie si ho lze domyslet. Těžko se mně píše, že to byl výborný seriál vzhledem k obsahu, ale rozhodně se vymyká stereotypu. Přitom je předložený tak, že není těžké uvěřit, že v mnoha rodinách to chodí právě takhle. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Obe tvorkyne, reziserka a i scenaristka velmi citlivo podavaju najma pohlad zenskych serialovych postav na bolestnu udalost zmiznutia dietata. Napriek mojmu ciastocne spravnemu predpokladu uz v uvodnych dvoch epizodach, kto je hybatelom/-lkou, som bol v zavere milo prekvapeny, ze som predsa len "neprekukol" vsetko. Serial rozhodne nie je pre kazdu, zvlast citlivu, divacku, ci divaka. Mimoriadne depresivny serial, vacsinou v tme, mraze a vetre. Casto ma matka svojim vyrazom a pohladom az frustrovala. :) Posledna cast je asi najlepsia a dovtedajsi vas dojem takmer urcite vytiahne. Odporucam. 80% ()

Galéria (45)

Reklama

Reklama