Reklama

Reklama

John vezme Halseyovú a Cortanu späť na miesto, kde to všetko začalo, a hľadá odpovede zo svojej minulosti. (SkyShowtime)

Recenzie (22)

jjjerry 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První epizoda navnadila. Nyní to jde od 10 k 5, teda spíše k 0 :-( Scénaristi a řežiséři dneska už nemají špetku IQ? Vše záleží asi jen na genderu a rase:/ To si nemohli alespon na YT pustil nějaký videa z herní serie? Od kdy má Warthog kanystry? (a ještě zvýrazní červeně?) jezdí přece na vodík. Proboha proč zaparkují loď mimo město a pak na ni vidí dalekohledem? really? Proč proboha pořádá sundává helmu?  Já tomu prosím nerozumím. Aneb jak totálně zabít autorská práva a potenciál... ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neumím si představit, čím by to mohlo být zajímavé jako hra, takže je mi jasné, proč jsou její fanoušci nakrknutí. Pro mě je to jen vcelku slušný sci-fi seriál. Zajímavý svět, atraktivní vizuál, pomalu s zvykám na postavy...jen je to občas tak warkraftovsky primitivní. Nepotřebuju extra sofistikovaný příběh, ale ta linka s povstáním mě vůbec nebaví...to už do nás hrnou ze všech stran a je to ohrané. Zajímavější je to s Chiefem, ale chybí tomu drajv. Takže v této epizodě to zachraňuje snad jen rebelující Sparťanka. Ale přesto...budu se dívat dál, protože podobně vizuálně našlapaných sci-fíček je jako šafránu. Snad se to zvedne...objeví se ta potvora, která jde po Johnovi a konečně se něco začne dít. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kai 1-2-5 je od teraz moja oblubenkyna. :) Vazelinka v blondavych vlaskoch. Spolu so zneistenou Halsey je to asi jedine pozitivum a prekvapenie epizody. Je jasne, ze mrska "glitches" rychlo fixne. Linia s teen-kou Kwan, ktora s detskou naivitou "dokaze nemozne" a je tu len kvoli vyseku mladeho publika je najslabsou castou scenara. ()

xLIGHTx 

všetky recenzie používateľa

Príšerné. Seriál imho klesá úplne na dno. Neuveriteľné sklamanie, zatiaľ. Tento diel som aktuálne vypol v polovici, mám prejdenú iba hernú verziu prvého Halo, ale to nuda nebola. Nerozumiem, či sa toto má rozbehnúť v iných epizódach, ale vlastne okrem prvého dielu to má brutálne kvalitatívne zostupnú tendenciu. Herné štúdio Bungie, kto vie, či sú nadšení, ťažko povedať. Po Covenantoch (už) ani chýru ani slychu. Akcia žiadna. Nezaujímavé "bláboly", ktoré asi majú niekam smerovať, lenže aj tie sú nezáživné a nepútavé. Na tento čas číre zúfalstvo. (Možno sa to ešte rozbehne, to sa nedá vylúčiť a kvalita pôjde nahor, nevedno, ale zatiaľ to pôsobí ako pohroma.) Herné Halo sa vyznačuje riadnym spádom a driveom, ale tu ten drive nejako skonal a nie je prítomný ani v neustálych konverzáciách. Takýto seriál podľa kultovej hernej série by mal strhnúť diváka a nie ho pomaly uspať a fanúšikom hernej série by to malo asi oči rozžiariť, nie rozžialiť. S tvorcami, zatiaľ to s nimi nevyzerá veľmi dobre. PS Zlatý Uwe Boll. ;) ()

Playman 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohužel, po nadějné předchozí epizodě to padá opět do průměru. Navíc, to že se tvůrci trefili minulou epizodou do feelingu Halo byla asi spíš jen náhoda. Škoda. Lidi co na tomhle seriálu dělají zkrátka nechápou silný stránky předlohy a zaměřují se na něco absolutně jinýho. Na něco, co tam vlastně vůbec nemusí být. Přitom ten potenciál tam sakra je. Figurky z šachovnice mají tvůrci rozestavěný dobře, jen vyměnili herní pole za Člověče nezlob se. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama