Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Červený koberec, žiariace reflektory, kričiaci fanúšikovia, fotografi naháňajúci sa za najlepším záberom, kameramani čakajúci na rozhovory – premiéra sa blíži a najväčšia hviezda filmu Marvin Bosch (Elyas M’Barek) je netrpezlivo očakávaná. Ten však neprichádza. Rozhovor, ktorý s ním naživo robí zákerná bulvárna novinárka Bettinou Bambergerovou (Alexandra Maria Lara) sa mu vymyká z rúk a tak uteká pre novinármi aj fanúšikmi ulicami mesta. Jeho zúfalý útek sa skončí v alternatívnom divadelnom klube Divadlo 3000, kde stretne jeho šéfku Friedu (Lucie Heinze), ktorá ho v tomto krachujúcom podniku ukryje. Frieda je úplne iná ako jeho fanúšičky, pretože ako emancipovaná mladá žena takýmito mužmi skôr pohŕda. Marvin sa s takýmto prístupom ešte nikdy nestretol. Vďaka nej však zažije bláznivú queer párty vo veľmi netradičnej maske a postupne zisťuje, aká krehká a prchavá je sláva, a že šťastie možno nájsť tam, kde ho najmenej čaká. Podarí sa im zachrániť klub, obnoviť Marvinovu povesť a dať naozajstnej láske skutočnú šancu? A to všetko pod dohľadom ohromenej verejnosti? (CinemArt SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (19)

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

Ani sympaťák Elyas M'Barek tuto komedii nespasil. Od srdce jsem se nezasmála ani jednou, došlo pouze k pár pousmáním nad bizarností některých scén. Příběh měl celkem zajímavé možnosti, ale bohužel jako celek se to nepovedlo - komické situace nefungují, romantická linka těžce neuvěřitelná, tajemná minulost hlavního hrdiny odbytě vyobrazená, zařazení LGBT tematiky nucené a zcela zbytečné. Podtrženo, sečteno - dávám 2* za Elyase a toho roztomilého pejska. ()

Detektiv-2 

všetky recenzie používateľa

Věřil jsem, že půjde o další skvělou odlehčenou německou komedii, tak jak je většinou s E. M'Barekem v titulní roli zvykem. Bohužel v Liebesdings nic moc nefunguje. Zápletka je hodně prostá a nucená, děj nemá spád a působí roztříštěně a ani herci, kteří působí velmi toporně a málokdy věrohodně, situaci nezachrání. Pár úsměvných momentů tam je, ale jinak spoustu vogue monologů, co se převlékají za stand-up, ale zábavné to není ani trochu. Naopak je tam těch nucených myšlenkových směrů tolik, že to člověka začne nejen nudit, ale i otravovat. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Komédia, Nemecko, Elyas ? Pozerám, že toto nemôže dopadnúť zle, pravda je však úplne iná. Tu nefungovalo fakt že nič, ale absolútne nič. Vtipné ani trocha, pár krát som sa možno pousmial ale to je tak všetko. Romantická časť úplne bez chémie a v podstate zbytočná a nehodila sa tam. Celé veľmi zlé, a nebyť môjho obľúbeného učiteľa, idem ešte nižšie. Toto sa naozaj nepodarilo, tak snáď nabudúce. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Doteraz boli filmy s Elyasom M´Barekom tutovka. Po tomto však jeho nepriesteľnosť končí. Toto bola komédia? Mali by tu nahodiť nový žáner trapédia alebo srapédia. Posraté LGBT sračky, mixnuté feminizmom, MeeToo a neviem čím všetkým možným, to bolo utrpenie to dopozerať, ale držím sa hesla, že keď si vyberiem sračku, dopozerám ju aj nasilu, len aby som sa potrestal a nabudúce sa z toho poučil. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak český bulvár by len čumel, čoho je schopný nemecký bulvár a to si mysleli, že sú majstri sveta. Príjemná nemecká dramedy s jej najväčšou hviezdou (ak nerátame medzinárodného Bruhla), ktorá málokedy sklame aj v tej najväčšej komercii. Liebesdings až tak prvoplánovo komerčným filmom nie je, i keď je jasné, kto s kým na konci skončí (myslím ako pár, v posteli sa skončí samozrejme skôr). Problém tkvie v tom, že sa scenár tvári ako plný konfliktov, ale priebeh deja je k postavám nakoniec tak trochu nelogicky milosrdný. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (3)

  • Vonkajší pohľad na "Theater 3.000" je v skutočnosti vchodom do Sophiensaele, známeho divadla múzických umení v Berlíne. (Arsenal83)
  • V roku 2022 reportáž odhalila, že verejná televízia sa zdráhala ukázať upútavku na film kvôli nadrozmerným tampónom v traileri. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Berlíne (Nemecko). Natáčanie sa začalo koncom februára 2021 a skončilo začiatkom mája po 38 dňoch nakrúcania. (Arsenal83)

Reklama

Reklama