Reklama

Reklama

Slow Horses

(seriál)
  • Veľká Británia Slow Horses
Trailer
Veľká Británia, (2022–2024), 18 h 3 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvorcovia:

Will Smith

Predloha:

Mick Herron (kniha)

Hrajú:

Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Rosalind Eleazar, Saskia Reeves, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan, Freddie Fox (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(24)

Táto dôvtipná špionážna dráma sleduje nefunkčný tím agentov MI5 a ich nepríjemného šéfa, známeho Jacksona Lamba, ktorí sa pohybujú v podfukoch špionážneho sveta, aby ochránili Anglicko pred zlovestnými silami. (Apple TV+)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (48)

CaladanChmur 

všetky recenzie používateľa

Odkoukal jsem hned, jakmile to bylo možné, první a druhou sérii a opravdu hodně jsem se bavil. Ale teprve v té třetí sérii smekám pomyslný klobouk před Gary Oldmanem a scénaristy co měli na starosti přímo dialogy.  Žádné dementní plky a občas "jakoby hláška"...opravdu je to vtipné a nikdy by mě nenapadlo, že týpek co zahrál v Leonovi neskutečně psychopatického magora, zahraje za skoro 30 let taky magora, ale s tak obrovským půvabem...až mu prostě fandíte.. Navíc i celkově to nepřekračuje žádné mantinely, které byly vytvořeny v prvních dvou dílech. 90% ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

s2  Je to geniální. Oldman nejlépe zahraná postava za poslední roky, výkon srovnatelný já nevím s Odenkirkem, Cranstonem. Skvělá byla i Kristin Scott Thomas. Bavila mne i zápletka.  Jak tu proběhla bouřlivá diskuze k The Old Man s Bridgesem a Lightowem, tak Oldmanův Jackson Lamb by je vyřídil během jedné scény, pak by dožral něco mastnýho z pytlíku, prohrábnul by si ještě mastnější vlasy a dojel vajgl z nejbližšího popelníku : )  Snad to ještě pojede dlouho dál... Jenom teda nedávám absolutní hodnocení k sérii, ale 8/10. Protože ten Vašut OMG já nevím asi na Amíky funguje, ale probůh na to fakt herecky ani charakterem neměl, nešel z něj strach jak tam asi milionkrát zmínili. Nemyslím si, že se postava z reklamy na víno z Lidlu může toe to toe měřit s oscarovým Gary Oldmanem. Roden jim asi nebral telefon nebo nevím, i Predrag Bjelac by byl menší průser.  8/10 ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1.seria: Uvod a i dalsich par epizod je silne parodickych na to akym by "odsunuta" skupinka "agentov" mohla fungovat. A i ked Oldman celkom hviezdi, scenar je celkom prostoduchy. A priehrsia akoze "vtipu" tomu tiez neprospievaju. Aspon zaverecna epizoda mala celkom slusny spin v zavere a uchadzajuci scenar s prislubom pripadu v dalsej serii. Ale inak, napriek zvucnym menam, slabota. 55%                                3.seria: Opat nadpriemerna a pomerne zabavna seria, len zial celkovo si zo seba robi viacej srandu, co zasa moc nepasovalo mne. Totiz ten naivizmus a zlahcovanie. Na strane druhej, ked to akceptujete obcas celkom pobavi. Tato stranka bola pre mna dokonale vyvazena vynikajucim Garym Oldmanom v roli drsneho prostorekeho a neurvaleho party zufalcov. Nadpriemer. Verim, ze nasledujuca, stvra seria ma nadchne viac. Nasvedcovala k tomu kratka ukazka v zavere 6tej epizodky. Odporucam. 65% Tretia a posledna epizoda boli velmi dobre, zvysok len nieco nad priemerom, a kedze hodnotim seriu ako celok a nie len Oldman-a, nemozem inak. ()

zodiak217 

všetky recenzie používateľa

Som neskutočne nadšený z tohto seriálu. Gary Oldman hviezdi v hlavnej úlohe až tak, že niektoré scény majú potenciál stať sa epické ako tá v aute pred centrálou MI5 kde si v aute vypeká The Proclaimers do toho si pospevuje a všade okolo neho pobehujú agenti akoby chytali teroristu. Jeho cynicko - sarkasticky humor je tak stipľavý, že tento seriál posúva o niekoľko levelov vyššie. Titulná skladba od Micka Jaggera je tiež výborná, britský prízvuk, herecké obsadenie. Celkovo má tento seriál spád a charakter, ktorý sa len tak nevidí. Neviem sa dočkať druhej série. Bolo to výborné, priam skvostné. Dal by som rovno 10*. Tlieskam tvorcom! ()

Trešlson 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Apple TV začíná zhruba tam, kde začal Netflix. Na většině produkce jsou vidět peníze a ukazují nám také dost tvůrčí svobody. A zejména tvůrčí svoboda je vidět na Slow Horses. Mix špionážního thrilleru se suchým britským humorem funguje výborně a tahoun Oldman si celou sérii spolehlivě krade pro sebe. Na knižní předlohu se asi mrknu ještě před začátkem druhé série (potvrzené ukázkou na konci posledního dílu). 90% ()

Galéria (145)

Zaujímavosti (2)

  • Znělku seriálu složil a nazpíval frontman britské rockové kapely Rolling Stones Mick Jagger. (123Film)

Reklama

Reklama