Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday narazí na tajnou společnost. V Jerichu během Dne dobročinnosti se ve Světě poutníků pokusí zjistit něco o minulosti tohoto místa a přijít na to, co se tenkrát stalo. (HanzoBureshi)

Recenzie (37)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday sa rozhodne že využije deň pomoc miestnej obci a dozvie sa viac o histórií svojich predkov na tomto mieste. Spoznávame teda hlavného inkvizítora, ktorý zrejme zohrá v príbehu svoju úlohu. Prevedenie: Začína sa mi páčiť, že sa seriál uberá viac detektívnym smerom a menej tým detsky infantilným. Burton síce vie aj viac tlačiť na pílu ale asi ho Netflix drží za gule ale rozjazdové tri diely zatiaľ hodnotím veľmi kladne. 75% ()

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto epizóda ma mimoriadne bavila. Skvelý sarkastický humor, zaujímavý náhľad do minulosti a najmä záverečná rekapitulácia, v ktorej sa ukázala komplexnosť niektorých charakterov. Nemám síce rád zápletky o 500 rokov starých predkoch, ale pri Addamsovcoch mi to akosi nevadí. 90% Netflix ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prequel s tajnou společností byl zábavný, pak už pokračuje pátrání po tom, jaké hrůzy by se měly v budoucnu odehrát. Osobně bych uvítal něco krve. Wednesday je sice drsňačka, ale proč  v nejlepším skončí...kruciš, když dostala toho moulu do klády, mohla na něm alespoň zaúřadovat. A nebylo by na škodu přidat více magie, aby tajemno dostalo správné barvy. Jinak zatím fajn. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda. Zrejme preto, lebo sa tu vystrieda viacero prostredí a pozrieme sa aj do minulosti a nebola by to scéna z tohto fikčného sveta, ak by nešlo o niečo spojeného s čarodejnicami a ich upaľovaním. Do minulosti sa dostane aj Wednesday a začne si spájať veci minulé s vecami prítomnými a vecami budúcimi. Poteší, respektíve pobaví aj scéna so sochou a aj ten pohľad zo sprchy do zrkadla. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že se mé mírné obavy začínají měnit v realitu, a i když si to vůbec nepřeji, zdá se, že Wednesday opravdu nebude výjimečným seriálem, protože až na ty drobné zvláštnosti mezi osazenstvem Nevermore, nejde vlastně o nic jiného než o nesčetněkrát omletou záležitost z americké střední. Musím ale Netflix pochválit za to, jak mě dnes dokázal rozesmát. Ta woke klika jde opravdu ad absurdum; navléknout černochy do kostýmů anglických puritánů to už byl fakt velebizár a já jsem se chechtal tak, až jsem si musel utírat slzy. Svět je plný nebezpečných hlupáků, ale jsou to paradoxně právě oni, kdo mě v dnešní době dokáže skutečně pobavit. Třetí epizoda měla své světlé momenty, zároveň jsem si ale uvědomil, že to byla občas celkem nuda. / Poučení: Neváhej a foť. 3*- ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (7)

  • Dôkazom toho, že tento seriál bol natočený v Rumunsku, je scéna, v ktorej sa rozprestierajú pouličné transparenty, v ktorej vidíme mužovu pravú ruku. Táto ruka má na prstenníku snubný prsteň. V Rumunsku sa prsteň nosí na prstenníku pravej ruky až do svadobného dňa a potom sa presunie na prstenník ľavej ruky. (molcan2)
  • Wednesdayina "parafráza" Agathy Christie pochádza z troch zdrojov. "Každá náhoda stojí za povšimnutie. Ak je to len náhoda, môžete ju neskôr zahodiť." ("Nemesis") "Nie je to nemožné, moja drahá. Je to len veľmi pozoruhodná náhoda - a pozoruhodné náhody sa stávajú." ("Spiaca vrahyňa") "Je to ten istý motív, ktorý sa trikrát opakuje. To nemôže byť náhoda." ("Vraždy v A.B.C.") (molcan2)
  • Weems navrhne Wednesday, aby na violončele zahrala povznášajúcu skladbu od Fleetwood Mac, na čo Wednesday odpovie: "Pokiaľ mi sľúbiš, že ma potom obesíš ako čarodejnicu." Tým odkazuje na divadelné vystúpenia a osobu Stevie Nicks a najmä na jej pieseň "Rhiannon", ktorá je často uvádzaná ako "pieseň o starej waleskej čarodejnici". (molcan2)

Reklama

Reklama