Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komédia / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Tvorcovia:

Tom Patchett, Paul Fusco

Hudba:

Alf Clausen

Hrajú:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenzie (410)

Janega 

všetky recenzie používateľa

Ak chcete natočiť sitcom o mimozemšťanovi, tak to nesmie byť zelený mužíček s mazľavou kožou, ale najlepšie niečo malé, chlpaté so svojráznou osobnosťou, a tou ALF rozhodne je. Jeho nevšedný pohľad na pozemský život, vyvoláva radu komických situácií, na ktorých sa divák schuti zasmeje. Vynikajúci kultový sitcom, ktorý nikdy neomrzí. ()

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Na tomto som vyrastal. Cynický chlpatý ufónec z Melmacu a jeho konfrontácia s ukážkovou americkou rodinkou dáva vzniknúť neskutočne vtipným situáciám, skečom a hláškam. Alf je pre mňa obrovská srdcová záležitosť a tie skeče ma dokážu rozosmiať rovnako, ako pred 10 rokmi. A dabing Stana Dančiaka to dvíha do nebies... (9/10) ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V priebehu rokov 1986 až 1990 bol vyprodukovaný televízny rodinný komediálny sci-fj seriál "Alf". Boli natočené štyri série, ktoré dohromady obsahujú stodva epizód. Tento malý, nenažratý, pridrzlý, chlpatý mimozemšťan ma vedel vždy pobaviť. Jeho spolunažívanie s americkou rodinkou Tannerovcov mi spestrilo nejeden podvečer. Čo sa týka televíznych sitcomov, tak "Alf" zaručene patrí ku tomu lepšiemu. V slovenskej verzii titulnú postavu skvele nadaboval Stano Dančiak. **** ()

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť, u mňa jasných 5 hviezd. Dialógy síce miestami nie príliš dotiahnuté, no pri Alfových hláškach v spojení s úžasným dabingom Stana Dančiaka ma ide od smiechu roztrhnúť. Keď sa pridá absolútny opak Alfovej osobnosti - suchár Willy, ktorého ide z každého mimozemšťanovho kúsku rozdrapiť či šibnutí susedia Ochmonekovci(na to priezvisko veru nezabudnem), máme namiešaný skvelý sitcomový koktejl. ()

Heroin17 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ta chlupatá zrůda žere kočky. Chápete? Žere kočky! Co to doprdele je za seriál, kde hlavní protagonista- trpasličí zrůda z vesmíru, která pelichá po pohovkách a onanuje na záchodě- požírá kočky? Představte si třeba večerníčky, kde by Káťa sežrala Škubánka, Pat a Mat by si uvařili psí guláš a pan Krbec by večer co večer pořádal geriatrické bakchanálie, při kterých by požíral svá zvířátka...Hell no! ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (89)

  • Alfov hlas v originálnom anglickom znení nadaboval producent Paul Fusco. (Gryphon)
  • Několik let po natáčení přiznali Max Wright, představitel Willieho, a Anne Schedeen, která ztvárnila Kate, značné napětí mezi štábem a herci, zejména kvůli dlouhým natáčecím frekvencím, které byly způsobeny technickými komplikacemi. Herci tak museli odříkat jiné filmové nabídky. Někteří byli dokonce značně rozladěni, že jsou jenom "přihrávači nějaké chlupaté loutky". (Robbi)

Súvisiace novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (viac)

Reklama

Reklama