Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanya a Portia idú na bláznivý výlet s Quentinom a Jackom. Harper nevie, čomu má veriť, a tak sa vážne porozpráva s Camom a Daphne. (HBO Max)

Recenzie (13)

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nebudu zastírat, že z chvály, kdy jsem opěvoval všecky postavy do jedné jediné, mi začíná trochu vybočovat Harper, s jejímž chováním absolutně nesouhlasím, oni ti kostlivci ze skříní ale začínají vyčuhovat už fakt okatě, takže třeba nakonec bude ještě jednou z těch, co toho skrývají nejméně a mohou si dovolit soudit. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ukazka nadherneho pozlatka a neviazanosti, zavanajuceho romantikou. Well, kto mate realny vztah...mozno by ho takyto pristup, "trosicku", zruinoval? :) Ak nie ste "profik", ako par zo zucastnenych, co si zaklamu a druha polovica, ktora zatvara ocka. Kazdopadne, dve mlade a krasne prostitutky si tuto epizodu ukradli pre seba. 75% ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Go, go Harper!!! Aubrey Plaza je skvelá!!! TWL naďalej prekvapuje (a mierne šokuje - ten koniec!!) a ukazuje nám, že nie všetko je tak, ako sme si mysleli, takisto práca s postavami je zaujímavá (okrem Tanye - Jennifer Coolidge). Máme tu dva manželské páry a ich odlišný pohľad na tú istú vec. Úprimnosť vs. neúprimnosť. Bolesť jednej ženy vs. navonok ľahostajnosť tej druhej. Prostredie už ani chváliť netreba, za zmienku stojí aj kamera a efekty (morská vlna - červené víno v pohári). Veľmi dobre sa narába aj s napätím, táto epizóda má zatiaľ najdusnejšiu atmosféŕu, ktorá sa bude už len stupňovať - verím tomu. Sexu by tu ale mohlo byť menej, minimálne v tejto epizóde ho tu bolo až príliš, niekedy ukázať menej je viac. 3 a pol*. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nové ráno začalo na Sicílii celou řadou rozpačitých / trapných / nepříjemných situací, a protože tvůrcům tento trend vydržel po celou pátou epizodu, nezbylo mi tentokrát, než přihodit i tu pátou pěticípou, protože jsem se v tom kraválu úplně vyžíval. V jakém kraválu? Mluvím o hluku, který vytvářely přetěžované mozkové závity některých postav, při jejich snaze o vybruslení ze vzniklé krize. Za mě šlo o zatím nejlepší díl druhé sezóny, v němž byly jednotlivé figury nuceny k notné otevřenosti a z Daphne mě při rozhovoru s Harper až zamrazilo, protože jsem zjevně narazil na cynika sobě rovného:-) Lucia je jednoznačně krásná žena, ale za dva tisíce éček za noc bych už očekával v ceně i plážové lehátko, slunečník a plnou penzi. Jo, jo, tuto epizodu jsem si užil se všemi jejími nuancemi. / "Kdo je ta žena? To je královna Sicílie?" "???!!! .......ano." / Poučení: Dovolená je časem zážitků. Jen si dávej pozor na to, abys je utáhl. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Albie sa zamiloval do Lucie a Portia zas našla svojho princa v Jackovi. Nie všetko je také ako sa na prvý pohľad zdá. Tanya je uchvátená krásou Palerma a jej homosexuálnymi kamarátmi, ktorý jej ukazujú krásu Opery. Harper je stále viac podozrievavejšia a už nevie komu môže dôverovať.  Prevedenie: Časť, ktorá nám ukazuje tú povestnú Taliansku krásu v jej najkrajšej podobe. Škoda len že to skončí v riti. Doslova. 85% ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama