Reklama

Reklama

Éra samurajů: Bitva o Japonsko

(seriál)
  • USA Age of Samurai: Battle for Japan

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Bouřlivé události a neustálé boje o moc ve feudálním Japonsku 16. století ožívají v dynamických rekonstrukcích bitev s komentářem odborníků. (Netflix)

Recenzie používateľa muti k tomuto seriálu (6)

Éra samurajů: Bitva o Japonsko (2021) 

Dalo by sa povedať že tento dokument dosť tlačí na pílu. Výživa sa v krvi a detailoch smrti a používa historikov ako z History Channel. Na druhej strane má seriál výbornú vizuálnu stránku, herci hrajú na úrovni a pôsobí realistickým dojmom. Ozaj krásne rekonštrukcie 130 ročnej občianskej vojny, ktoré viedlo o 250 ročnému mieru. ()

Převzetí moci (2021) (E02) 

Som tak na pochybách či 3 alebo 4*, ti "historici" mi prídu ako z History Channel, mám silný pocit že všetko len čítajú z papiera, tak im oči skáču hore dole. Ti mi zhoršujú dojem z celej série. Seriál sa takisto snaží x-krát zdokumentované kapitoly histórie Japonska poňať veľmi krvavo a šokujúco. Miestami sa až vyžívajú v padajúcich hlavách nevinných ľudí, podľa scén si to užíval aj Nobunaga. Dalo by sa povedať že je to óda na Nobunagu 🤗 ()

Král démonů (2021) (E03) 

Je to stále také cheesy for men only killing machine history fights, všetci historici sú najviac nedôveryhodní, ale je to zaujímavé poňatie ako spraviť históriu viac zaujímavú ()

Absolutní vládce (2021) (E04) 

To oko už bolo fakt že moc, seriál sa stále snaží podať šokujúcu históriu plnú krvi a chcú zanechať v divákovi hlboké emócie. ()

Katastrofa (2021) (E05) 

Historia pozná mnoho krvilačných demon lordov, v tejto časti uvidíme koniec jedného z nich. Mier nie je cesta, pokračovať sa dá len ďalšou vojnou až kým nepríde smrť ()

Zrození dynastie (2021) (E06) 

Jazykom súčasníka - Endgame & Fall of Cintra ()

Reklama

Reklama