Reklama

Reklama

Příležitostní detektivové z Baker Street

(seriál)
  • Veľká Británia The Irregulars
Trailer 2

VOD (1)

Epizódy(8)

Parta vyvrhelů pomáhá doktoru Watsonovi a jeho tajemnému společníkovi Sherlocku Holmesovi s vyšetřováním série nadpřirozených zločinů ve viktoriánském Londýně. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (43)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Jednavec je trauma Netflixu zo Sira Arthura Conana Doyleho (okrem tejto brečky ešte Enola Hoomesová), druhá vec je politická korektnosť so Štátmi liberálnymi na večné veky -lgbt traktorista a mladé sebacedomé násťročné vyšetrovateľky náš vzor!!! a treťo pokus vytvoriť Alienistu pre tínedžerov, ktorého však v priebehu tak nejako zmeníme na pokus o Stranger Things v kombinácii s Darkom. Ak by mali tvorcovia akýkoľvek ucelenejší koncept dajme tomu, v každom prípade trauma z čítania príbehov o Psovi Baskervillskom muselabyťna Netflixe riadne. V poslednej epizóde to ešte viac zaklincovala katolícka mníška. Snáď to zožalo rovnaký úspech ako na čsfd aj vo svete a Trhlina sa už vo viktoriánskom Londýne neotvorí... ()

3 AM Code 

všetky recenzie používateľa

Slabota. Asi nejvíc tomu škodí, že se tvůrci zjevně nemohli rozhodnout, kdo je jejich publikum. Dětské postavy a často úplně naivní děj vypadají, jako že to je Scooby Doo pro 21. století. Sem tam dospělácké gore by zase chtělo být pokračovatelem Penny Dreadful. Ve výsledku to malí špunti neuvidí kvůli přístupnosti, a náctiletí a dospělí se budou chytat za hlavu nad tou dětinskostí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

podle hejtu,který Irregulars doprovází by se mohlo zdát,že tahle série bude velký průšvih...Není...nicméně ani není ničím co by nutilo polykat díl za dílem a těšit se na další řadu (která stejně nevznikne).První polovina,kdy se řeší jednotlivé případy je solidně zábavná,ale ve chvíli,kdy se děj překlopí do řešení jedné linie s trhlinou a začnou se kupit family issues je to o poznání slabší.Moc tomu nepomáhá ani fakt,že tvůrci moc nevědí co chtějí a tak v jednu chvíli tu máme slušnou atmosféru s pár drsnými momenty a pak se z toho z ničeho nic stane young adult tuctovka,jakých jsou mraky.Přítomnost známých jmen jako Sherlock nebo Watson pak není ničím proti ničemu a příběh by bez větších problémů fungoval i bez nich....60% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Začiatok bol celkom sľubný, pokiaľ sa riešili tie jednotlivé záhadné úmrtia, tak to aj trochu bavilo. Akonáhle sa však k tomu začala nabaľovať hlavná myšlienka celého príbehu a osobný príbeh postáv, tak to paradoxne začalo otravovať. Ani po hereckej stránke to nebolo bohviečo. Ešte šťastie, že výprava bola priam pastvou pre oči. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Prvé štyri časti som si dosť užíval, v každom z nich "decká" vyšetrujú nejaký nadprirodzený prípad, kulisou je ponurý viktoriánsky Londýn s dickensovskými motívmi, k tomu nečakane šťavnaté gore a celkovo strašidelná atmosféra, až mi to pripomenulo klasiku môjho detstva Young Sherlock Holmes, u nás premietanú pod názvom Pyramída hrôza. Potom koncept prejde na jednu dejovú líniu a zvyšné štyri časti sa rozdrisnú do únavnej a dokonale nezaujímavej brečky, ktorá by bola ako-tak, keby sa zhrnula do jednej či dvoch častí, ale takto to pôsobí dojmom, že dramaturg zodpovedný za prvú polovicu sezóny dal výpoveď a zvyšok doklepávali len tak náhodne. Veľká škoda, takto mi z toho zostal pocit, že ani netúžim po druhej sezóne. ()

Galéria (90)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené