Reklama

Reklama

Lara Croft - Tomb Raider

  • Česko Lara Croft - Tomb Raider (viac)

Obsahy(1)

Členka bohatej aristokratickej rodiny, Lara Croft, je „tomb rider" ktorá sa vyžíva v zbierkach starobylých artefaktov z ruín chrámov a miest. Pre ich získanie je ochotná urobiť absolútne všetko, aj keby jej hrozilo nebezpečenstvo. Je veľmi obratná v boji zoči voči bez zbrane aj so zbraňou. Lara je aj expertkou na cudzie jazyky. Túto jej danosť dopĺňa  nápadné sexi oblečenie. Tajný spolok s názvom Illuminati hľadá starobylý talizman, ktorý umožní jeho majiteľovi ovládnuť čas. Avšak, potrebujú istý kľúč, ktorý im v ich hľadaní pomôže, no musia nájsť talizman v priebehu jedného týždňa, alebo počkať, kým sa planéty opäť zoskupia po päťsto rokoch. Lara však tento kľúč, skrytý v starom sídle, nájde. Členovia spolku Illuminati ho ukradnú, a Lara objaví starý list, ktorý jej zanechal jej nebohý starý otec, v ktorom sa dozvedá o krokoch tohto spolku. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (556)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Angelina Jolie sa do tejto role veľmi hodila, bola okúzľujúca a sexy. Tento film patril dlho medzi moje obľúbené akčné filmy. Natáčanie prebiehalo ešte v čase, keď sa taký ohromný boom na videoherné a komiksové filmové verzie ešte nekonal. Scenár, akcia a vôbec celková vizuálna podoba tomu zodpovedá. Tiež všetky tie bojové a technické vychytávky idú filmu k duhu a to najdôležitejšie je bezpochyby príbeh, ktorý tu nechýba. Celý film má spád, naháňačky striedajú strieľačky, boj a alebo útek, proste akčný film ako sa patrí, ktorý stojí za to. ()

902 10 

všetky recenzie používateľa

lara croft, drzitelka titulu o nejnesympatictejsi filmovou postavu (nominovan byl i jar jar binks) bohuzel devalvuje jakekoliv snahy filmu o zaujeti divaka, ktery sice lehce povytahne oboci pri vystupu chrise "rimmera" barrieho, ale to je asi tak vse. pokud vas extreme nepritahuje angelina jolie (nestydte se), nema cenu s timhle "dilkem" ztracet cas. a to jsem jeste decentne pomlcel o demenci pribehu a 1000 dalsich veci. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl dítě předškolního věku, tak jsem na Angelině spatřoval jakési kouzlo a byla v mých očích sexy. Dnes už mám vkus poněkud vytříbenější, tudíž úplně nemohu napsat, že by mých 20 čísel byla u tohoto filmu v pozoru. Bohužel, tato sračka se ani nesnaží být ničím jiným, než prezentací Angeliny Jolie. Člověk neví, zda by v minovém poli zavadilo o minu nejprve bujnými silikony, nebo nechutnými botoxovými rty. Pokud patříte mezi stejně nešťastné diváky jako já a Angelina vám také nepadla do noty, tak si buďte jistí, že u této sračky budete vydatně trpět. Děj je přehlídka debility, akce je z kategorie té nejsměšnější a celkově snímek nesmrdí déčkovostí jen díky několika známým tvářím. Obrovská nuda a jeden velký filmový omyl. Lepší odpad. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ráno som sa zobudila s hroznou náladou.“ Schladenie. Obrovské schladenie. Tými slovami by sa dal popísať môj stav, keď som v r. 2001 vychádzal z kina. Jeden kritik svojho času o novom albume Michaela Jacksona napísal niečo v štýle "čakanie naň bolo lepšie". Pri tomto príšerne nakrútenom, napísanom, zostrihanom a obsadenom filme, sa mi jeho slová vrátili ako bumerang. Hrozne som sa na to do kina tešil a prvým negatívnym recenziám som odmietal uveriť. Zle som urobil - taký znechutený som z kina už dávno nevychádzal. Je to stratený prípad, tento Indy v sukni. Jediným pozitívom Lary Croft - Tomb Raidera je Angelina Jolie, hŕstka ako-tak znesiteľných akčných scén a Rimmer s guľovnicou (a v papučiach... a v župane). Výsledok je miestami o ničom, inokedy "len" nudný, rozpačitý, rozťahaný, nevierohodný, chaoticky zostrihaný a herci úplne nezaujímaví (od Jona Voighta, "veľmi vtipne" hrajúceho hrdinkinho otca, až po začínajúceho Daniela Craiga). Fuj, to ale bola riadne upotená fuška! Kino Považan NMnV 2001 ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Vrať oko do náručí kamene a kolo se pohne. Vysvoboď světlo z vodního hrobu a dostaneš dar z nebes, neboť jsi odsouzen k hlubinám pekla... Takže, jestli se něčeho dotkneš, tak ti to usekne palici." Zachraňuje-li svět bojovná sexy archeoložka, tak je to u mě vždy v pořádku a mý hodnocení subjektivně stoupne o hvězdičku. Oči si zkrátka užijí, mozek si odpočine a u ostatních orgánů to nechám na jejich uvážení. ()

Galéria (81)

Zaujímavosti (36)

  • Zbraň, kterou Daniel Craig jako Alex West používá v Hrobce tančícího světla je Walther P99, zbraň Jamese Bonda. Později si tuto zbraň potěžkal jako agent 007 ve filmu Casino Royale (2006). (HellFire)

Súvisiace novinky

Statham nahradí Bronsona

Statham nahradí Bronsona

23.04.2009

Hádáte správně, chystá se další remake. Crank 2 se sice v amerických kinech zastavil a komerčně nepřežil, ale na statusu Jasona Stathama jako jednoho z nejdrsnějších chlápků v akčním žánru to šrám… (viac)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (viac)

Angelina špiónkou a Bondův protivník

Angelina špiónkou a Bondův protivník

08.12.2007

Zní to jak z dob otrokářské společnosti, když si přečtete, že nějaké filmové studio zakoupilo life rights, tedy práva na život nějaké skutečně žijící osoby. Samozřejmě to není důkaz o všemocnosti… (viac)

Reklama

Reklama