Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (91)

Joe16210 

všetky recenzie používateľa

Nádherný vánoční film od Netflixu s dobrým obsazením. Pokud hledáte nějakou nenáročnou oddechovku pro navození sváteční atmosféry, je Chlapec, kterému říkají Vánoce rozhodně tou pravou volbou. A nemusíte být zrovna děti, film si užijí i dospělí. Ta sněhem pokrytá krajina je jednoduše dokonalá. A má to i značně pohádkovou atmosféru. ()

claudel 

všetky recenzie používateľa

V adventním čase příjemný a pěkný pohádkový příběh od Netflixu, který nám nabízí další možnou verzi toho, jak vznikla bytost, kterou milují děti na celém světě. Chtěl jsem to pustit i svojí čtyřleté dcerce, neboť jsem neshledával nic ohrožujícího její vývoj, až dokud nedošlo na jistou scénu s tatínkem. Škoda, musí si počkat, až trochu vyroste. ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to zlé, ale ani nič výnimočné. Každý rok vznikajú nové a nové vianočné filmy, asi je ťažké prísť s niečím, čo by tu ešte nebolo. Pozeralo sa na to pekne, ale miestami nudilo. Škoda, že Maggie Smith nemala viac priestoru. A áno všadeprítomná politická korektnosť. Ja viem, že už si na to musím zvyknúť, ale keď to tak bije do očí. Pozerala som to s deťmi, no teraz som trochu na pochybách, či to bolo vhodné pre také malé deti. Myslím, že je to určené už trošku väčším deťom. A na záver už len spomeniem, že sa to nakrúcalo aj na Slovensku. A Boy Called Christmas, zaujímavý a originálny názov. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Príjemné vianočné prekvapenie. Čakal som bežný vianočný film podľa bežnej schémy na tému vzniku Vianoc, no dostal som celkom fajn príbeh, ktorý ani chvílu nenudil. Je tu zábava, dobrodružstvo i vážnejšie scény. A záver ponúkol zaujímavé rozuzlenie a poučenie. Pre deti ako stvorené. Čerešničkou na torte bola profesorka čarovania a milá myška. Nadpriemer. 75/100  ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá a nenáročná rozprávka o origin Vianoc (jedna z ďalších verzií), predovšetkým pre stredne-veľkých divákov. Jednotlivé detaily radšej neriešte, zamerajte sa na tie myšlienky, ktoré sú za príbehom. Kristen Wing vo vedľajšej roli dostane len pár minút, no dokáže ich dobre využiť (opatrovateľku s takým zlým srdcom som už dávnejšie nevidel na filmových plátnach). P.S.: Rozprávku v podaní Maggie Smith by som kedykoľvek vypočul. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (2)

  • Film vznikl na základě knihy „Kluk jménem Vánoce“ od britského spisovatele Matta Haiga. (Teres)
  • Natáčení filmu probíhalo v Laponsku, Finsku (Kilpisjärvi), Anglii (Londýn), Slovensku (Vysoké Tatry) a v České republice (Hrad Křivoklát, Středověký skanzen Řepora a Barrandov Studio). (GASTON73)

Reklama

Reklama